Ahsenur Kızlar tencere takımını almayı dusunuyom acaba hısar celık tenceremı alsam yoksa granıtmı alsam hangıaı kulanıslı acaba🤔
sparrow Ahsenur Benim ikisi de var ikiside çok iyi ama graniti gerçek olursa güzel oluyor öteki türlü kaplamalar iyi değil.
leynanin_pembemantosuu Ahsenur ben granitte yemek yapmayı seviyorum çelik tenceremde vardı ama kullanmıyorum
Senacity Ahsenur granit zamanla eskiyo kullanılmaz hale geldiği bile oluyo. çelik tencerelere hiç bişey olmuyo. Çelik al sonra granit bi iki parça alıp takviye yapabilirsin.
bambam333 Ahsenur granit gerçekten kullanımı çok güzel ama zamanla eskiyip kullanılmaz hale geliyor çelik uzun ömürlü.yine de granit almak isterseniz Karaca’nın granitinden uzak durun hiç memnun değilim
Ahsenur bambam333 teskutler cnm oyle yapıcam once celık alıcam sonra granıte ekleme yaprım pılav ıcın cunku arkadasların dedıklerı gıbı granıt saglıga cok zaralıymıs☺️
Roseses Çelik olanın yeri ayrı, granit olanın yeri ayrı. İkisini de kullanıyorum. Granitte pilav falan yaparım çok da güzel tutar. Çelik kadar ömürlük değil tabi o ayrı. Çelik bir tane alıp bir ömür kullanırsınız hiç bişey olmuyor.
bikerem Ahsenur yillardir granit te celik de kullaniyorum. Ikisinin de yeri ayri ama sheffer granitten cok memnunum. Kac yil oldu yeni gibi
17112020 Illa birini alacaksan çelik al …daha saglikli ve kullanisli temizligi vs…pilâv icin granit kullaniyrm bi tek keske celikte de guzel olsa o kadar.. celik ya da döküm tencere önerilir diğerleri sagliga zararlari olabiliyor
Minimalhanim Ahsenur granitin gerçeğini alırsan birdaha vazgeçemezsin ondan çelik de bazı durumlarda iyi tabi
Elifmoms Ahsenur ikiside yoksa öncelik çelik olmalı bence çelik takım alın daha sonra tekli bir granit tercih edebilirsiniz.
yiyidom Ahsenur Hem çelik hem granitim var granit iyi hoş güzel evet yapışmıyor ama zamanla tabanı soyuluyor tahta ya da silikon kaşık kullanmama ragmen çelik ise evet yanıyor yapışıyor ama bir cifle yeni gibi oluyor granit öyle değil ikisini alacak durumun yoksa günlük kullanıma alacaksan çelik derim ama pirinç pilavıdır falan bir iki granit iyi olabilir ama kesinlikle karaca çok kötü yanaşmayın bile
Ahsenur yiyidom tskurler celık almaya karar verdım sadece bıtane granıt yada dukum tenceresı pılav ıcın alacam
zeytinbacilar Ahsenur Eğer gerçek granitse granit tercihimdir ama granit kaplama ise bir süre sonra soyulma olabiliyor teflon gibi çizilince kullanılmaması gerekiyor
turkerg Ikisinin de yeri ayri bence. Ikisi de var bende. Ikisini de kullaniyorum anca yetiyor. Sut kaynatmak vs celikte olur granitte olmaz. daha susuz yemekleri,Pilavi falan granitte yaparim