Alazcns alicihankus tabi ki her bebeğin gelişimi bir değil sürekli gözünün içine bakarak konuşuyorum hatta ne sebeklikler yapıyorum 😂 konuşacak bir sey bulamadigim da kafamdan masal uyduruyorum 🤗
alicihankus Alazcns inanır misiniz bunu yazdıktan sonra oğlum ilk defa sesli güldü kahkaha atar gibi babasıyla birbirimize baka kaldık 😂 ben şok
bebisimbenm Minnakyavrum 2 aylik idi kan-kahkaha attığında bence ona kahkaha attıracak bisey yapmamışsınızdır gidiklayin şebeklik yani tabiri caizse😀
KaSeAy Minnakyavrum Benimlinden gülerken bi ses cıkıyo ama kahkaha sesi gibi degil yüzünü görmesen hıçkırıyo sanırsın yüzüne bi bakıuorm kahkaha atıyo😄 3 ay 6 günlk benmki
deleted2310 Minnakyavrum 3 aylıktı bir defa falan oynarken attı ara ara atıyordu ama tam anlamıyla 4 aylıkken attı
Oznur Minnakyavrum 3.ayina girmemisti sanirim. Oyke bi video var telefonmda. Erkrn basladi cunku öncesinde de anlamsiz srsler çıkarıyordu karsisinda konusan birine
ipek3407 Minnakyavrum olur olur canım ama çok tatlı oluyorlar bide enerji harcıyorsun şebeklik yapmaktan valla yoruluyorum bazen 😁
Smsek13 Minnakyavrum bazen hiç bazen çok az da olsa ses çıkıyor anlamıyorum ve inşallah oda mutlu bebek olur Gülümser bizi mutlu eder 🙏🏻
Anneyimbenanne 2 buçuk aylıktı ilk kahkahasinda hee gülümsemede atmiyo kahkaha ama gidiklayinca atiyo 3 ay 17 günlüğüz