Kkccozgc hirosima 😂😂 livovo kozmetik ya da livovo selülit jel yazınca çıkıyor ay ekran görüntüsü atacağım 😂😂
Kkccozgc nneslihan evet onu ben de gördüm baya satılmış ama sadece yakıyor demişler 😂 herhangi bir yanma hissi yok benim kullandığımda
nneslihan Kkccozgc bakalım bende yazdım insta sayfasına inşallah bende memnun kalırım fırça gelince başlarım 2 sinede, çok heyecanlı 🤩
elifhanimm 3children1mom kesinlikle öyle ama bol su içmen ve yağı azaltman gerekiyor eda taşpınarınki çok iyidir fırçada
Kkccozgc İşte bu şekilde çıkıyor buyrun hizmette sınır yok😂😂 Alın size bir de link yukarı kaydırmayın ama 😂😂😂😂 https://ty.gl/1ryuyq4
Kkccozgc nneslihan yaa vallahi heyecanlı artık hepimiz sonuçları buradan paylaşırız jel kardeşliği 😂😂😂
elifhanimm 3children1mom en çok onu öneriyorlar en yüksek puan onun süslü de namı büyük ben de onu kullanıyorum seviyoru jsjsjsy
Kkccozgc 3children1mom detaylı bilgiyi sayfalarından verirler isterseniz bir yazın 15 günde etkisi gözle görülüyor ben tüpün yarısına geldim baya bir ilerleme var şu an bitirdiğimde tamamen geçmiş olur diye düşünüyorum
mervecoskun Mimik dr clinic marka trendyolda birazdan sizler için link paylaşırım düzenli kullanın inanılmaz sonuç veriyor
hirosima Mom078 dedim çok biliyosun dedim o kremi alırsam nutellayı bırakacaksın dedi sanki alkolu bırak der gibi😂😂😂😂
Kkccozgc hirosima hahahahah nutellayi bırakacaksın ne yaa 😂😂 Nutella yi birak lotus a başla bence çok mantıklı 😂
hirosima Kkccozgc 😂😂😂😂 sövse biri bana bukadar zoruma gitmez neymiş notolloyu borokocoksooonn he he😂😂😂