Kkccozgc nneslihan onu ben de denemek istiyorum aslında ama üşenirim 😂 livovo selülit jel ben de Trendyol dan satın aldım
nneslihan Kkccozgc ya ben bu üşengeçlikle yapmak için azim göstereceksem bende sende yapabilirsin😃 bu arada trendyoldan baktım ama bulamadım ürünü internete de yazdım alışveriş kısmında çıkmadı🥲
Mom44454 Kkccozgc hamur işini abur cuburu şekeri kes günde 3 litre su spor ve masaj ile geçti gitti😅🤷🏽♀️
Mom078 Kkccozgc Livovo tek geçerim 15 günde etkisini gösterdi selülit tarağı ile kullandım ben muhteşem bir ürün ❤️
Kkccozgc Mom078 yaaa haberleşsek bu kadar ortak kullanan bulamazdik herhalde ben de onu kullanıyorum yarıladım bir kutuyu baya da iyi gidiyor şu an ama ben masaj yaparak sürüyorum sadece ekstra ürün kullanmadım
hirosima Mom078 eşime deyince bana diyoki nutella şişesini elinden bırakınca selülit olmuyomuş kremlerin arkasında yazıyo diyo 😂😂😂
3children1mom Kkccozgc Ya bisey sorucam bende engelli görünüyorsunuz daha önce sizinle munakasamiz oldu mu? 🥴 Hatırlamıyorum kusura bakmayın ☺️
Kkccozgc 3children1mom inanın hiç bilmiyorum hatırlayamadım bende engelli değilsiniz,olduysa da geçmiş zaman hiç önemi yok ♥️
3children1mom elifhanimm Onu cok fazla kisi öneriyor senin deneyimin nedir Elifcim bende düşünüyorum almayı azalma var mi
elifhanimm 3children1mom kesinlikle öyle ama bol su içmen ve yağı azaltman gerekiyor eda taşpınarınki çok iyidir fırçada
Kkccozgc nneslihan denerim😂😂🙈 aa çıkıyor aslında livovo kozmetik yazmayı dene istersen trendyola. Instagram sayfaları da var ama burada vermek yasak aynı isimle denersin 😂
nneslihan Kkccozgc https://instagram.com/livovocosmetics?igshid=181ov59rto1m6 bu sayfamı canım, yasak olduğunu düşünmüyorum ya sonuçta benim sayfam değil bazı kullanıcılar komik video falanda paylaşıyor yada kıyafet linki falan 😃
nneslihan hirosima demek ki tek değilmişim ksjsk😂trendyoldan arama yapınca bendede makineler çıktı😂internetten yazınca, Krauterhof Anti Cellulite Gel 250 Ml Selülit Karşıtı Jel çıkıyor bendede yorumları okuyunca çık kırktım herkesin bacakları yanıyormuş🤯😃
Kkccozgc hirosima 😂😂 livovo kozmetik ya da livovo selülit jel yazınca çıkıyor ay ekran görüntüsü atacağım 😂😂
hirosima Mom078 dedim çok biliyosun dedim o kremi alırsam nutellayı bırakacaksın dedi sanki alkolu bırak der gibi😂😂😂😂
Kkccozgc nneslihan evet onu ben de gördüm baya satılmış ama sadece yakıyor demişler 😂 herhangi bir yanma hissi yok benim kullandığımda