Esraa- Kızlar az önce oğlum mutfak tezgahına çıkmak isterken çok fena dudağını tezgaha çarptı ve yarıldı. O an sadece ııh dedi okadar. Bayada kanadı. Tepkisiz kalması bni şaşırttı. 19 aylık buarada. Bazen durduk yere kafasını duvara vurmaya çalışıyor bunlar normal mi ya.
ElifkonunAnnesi Esraa- bilgim yok canim ustte kalsin, ve cok gecmis olsun onemli bisey degildir insallah 😔
Cinarrr Esraa- çok geçmiş olsun. Benimxe 14 aylık gidip gidip duvara kafa atıyor yapma demiyorum dedikçe daha çok yapacağını biliyorum sadece izliyorum
Yamanikko Esraa- marsili sendromu var acı hissetmeme hastalığı. Hiç mi acı hissetmiyor? Çok nadir karşılanan bir rahatsızlık. Umarım değildir
Cancansmom Esraa- onu bilmiyorum da, ben de küçükken cok kafa atarmisim duvara, hiçbişeyim yok, tosun gibiyim:) kesin vardir bir nedeni,sanirim ben sinirlenince yapiyormusum.
Esraa- Buraya kaynana diye yazsam sabaha kadar herkes cvp verir valla. Sabahtan kafama takıldı kimsede yok cvp veren🙄
Ikizannesiiiii__ Suçlanmış olabilir mi acaba kızmayın diye benim kızım daha yaşına girmedi oda vuruyor belki dikkat çekmek istiyorlardır. Bu arada çok geçmiş olsun
Esraa- Cancansmom işte sinirlenince yapıosun ama o durduk yere. Mesela bazen yanlışlıkla bir yere vurur kafasını. Kalkar gider kendi vurur bukez.
Cancansmom Esraa- yani tik gibi bisey o zaman? Olan bir durumu tekrar etme gereği. Rutin kontrolu sirasinda cocuk doktoruna sor bunu bence.
1prensAnnesii Esraa- kafasını vurması normal bi durum benim oğlumda yapıyor ama acıya tepkisiz kalması normal değil bi doktora görürün isterseniz
Balkes Esraa- cani sert mi yoksa acıyı mi hissetmiyor ? Önemli olan o . Benim oğlumun cani serttir kan alirken asi yapılırken aglamazdi mesela yada o aylarda basini yere duvara vururdu kizarirdi aglamazdi . Dr cani sert demisti buyudukce eskisi gibi olmuyor yani en azından benimki olmadi hala cani sert ama eskiden tepkisiz kaldığı şeylere suan agliyor . Basini vurma tepkisi ayına göre normal demisti doktorumuz ama istersen sen kendi doktoruna da danis
Esraa- Balkes ya aşı vururken ilk aylarda ses etmezdi. Sonraki aylarda ağlardı ama bi 10 sn kadar. Bazen yere düştüğünde çok ağladığıda oluyor. Ama işte bu bikaç hareketi şaşrttı bni.
Esraa- Yamanikko yok canım ara sıra bazen zor susturduğumda oluyor. Ama bugünkü yani dudağı yarıldı ama ses çıkarmadı şaşrdım. Tesekkürler canım 🙏
Balkes Esraa- bahsettigin sekildeyse bence normal canim oglum da ayni şekilde hic aci hissetmeme gibi bi durum söz konusu değilmiş bazi bebeklerin cani sert oluyor