Sincapbebek Kızlar akıtmayan alıştırma bardağı arıyorum. Tomme tippe aklımda ama pahalı biraz. Bi de kaç aydan sonra pipetli almak gerekiyor. 11 aylığız
bikerem Sincapbebek tommee tipee,hanymish ve wee var bizde ama oglum bardaktan iciyir 7 aylik olmak uzere. Hanymish hepsinden guzel geldi asla damlatmiyor tek kotu yani kapakli yani yana devrilen kapak
Dehya Sincapbebek ben tomme tippe biberon kullaniyorum felaket akıtıyor bidaha o marka bisey almam avent ve nuk alcam bunlari oneriyorlar en cok
Prensescilek Sincapbebek canim aynı dertten muzdaribim hatta az önce post açtım konuyla alakalı. Bir arkadaş nuk magic önermiş bakmanı tavsiye ederim
Sincapbebek bikerem aaa onu hiç duymamıştım bakayım hemen bizde de wee var ama onu ısırdı ve çok su akıtıyor
bikerem Sincapbebek soyle soyleyim avent ve chicco da eskittik. Ama ben bu hic bilmedigim hanymish gibi omrumde gormefim😁 bu arada trendyol da 25 tl civariydi ben eczaneden 50 tl ye kaziklanmistim
Sincapbebek zeytingozlusaremm Nuk magic demişler ondan mı valla ucunu koparmasın akıtmasın istiyorum çünkü çok su içiyor
Sincapbebek EslemEva_23 avent in uçları satılmıyormuş sanırım onu da ısırırsa baştan almak gerekir heralde
Sln20 Sincapbebek Ben aventten çok memnunum 9,5 aylık, aventin pipetlisini de aldım yaşını doldursun ona geçeceğim. Pipetleri çok pahalı 170 tl’ye gördüm internette. Kopunca yenisini almak daha mantıklı.
Sln20 Sincapbebek Bizimkinin üst dişleri yeni patladı henüz deneyimleyemedim şimdilik bir sorun yok 🥰