nurelem SeherRonyaMelek evet canım bizim bayağı var, çekirdek , nohut fasulye mısır pancar arpa buğday bu senede ek olarak çörek otu ekildi aklına ne geliyorsa ekiyoruz😂😂
SeherRonyaMelek eSved aldım canım spreyli mop. Gayet güzel çok pratik kova derdi falan yok baya işimi kolaylaştırdı
SeherRonyaMelek nurelem ohhh ne güzel 😍 toprağı ekip biçmek gibisi var mı ya. Kaynanamında var bahçesi erzincanda inşallah yaza şu virüs biterse gitmek istiyorum. Biraz bahçeyle uğraşayım :)
SeherRonyaMelek eSved smarter canım . Bundan önce vip ahmet kullandım tablet olandan oda gerçekten çok iyi ama ben ucunu kırdım diye bunu aldım. Tamir edemedim malesef.
nurelem SeherRonyaMelek 2 yıl Erzincan da yaşadım çok severek ayrıldım yine olsa yine giderim oralar çok güzel inşaallah gidersin canım miss gibi oralar Erzincan gelini misin😊
eSved SeherRonyaMelek Anladim cano benim norml dönerli vards tam sıkmıyor gibi bende pratik bisey istiyom
SeherRonyaMelek nurelem tunceli aslında ama kaynanamlar akrabaların çoğu erzincanda diye oradan ev aldılar ☺️
Egemenin_Annesi SeherRonyaMelek sorma kanka ya simdiden söylüyor zaten su börekleri lahmacunlar karniyariklar pizzalar ne ararsan var menüsünde 😂😂😍