Tuba Cagla zaten beni normalde emincede çok fazla süt geliyor çok şükür ve boğazına kaçıyor bide öyle yaparsam hiç içemez 🤷🏽♀️
[silindi] Karali o kadar sütüm olmadığı için ben yapmadım. Ama arkadaşım yapmıştı. Nasıl yaptı bilmiyorum
Tuba Burcu35 buzlukta 3 ay kadar durabilirmis yani buzluga da atacam da sonra ama lazim olmazsa cöpe gider diye endiseliyim o yüzden hem buzluga biraz atayim diyorum hemde baska sekilde degerlendirmek istiyorum 😊
Lavitaebella Tuba bebeğiniz yanınızda olduğu sürece süt sağmanız daha çok süt üretmenizi tetikler ve daha fazla tazyik oluşturur. Bu da daha çok göğsünüzün ağrıması demek aslında. Kısır döngü anlayacağınız.
Burcu35 Tuba Buzluk buzdolabındakine difriz derin dondurucuya denmiyormuydu ay bilemedim bebelerden kafa yandı 😂 derin dondurucu dolapta 6 ay diyolar yani canım
Tuba Damla21 zaten beni normalde emincede çok fazla süt geliyor çok şükür ve boğazına kaçıyor bide öyle yaparsam hiç içemez 🤷🏽♀️ instagramda kullanmıyorum😊
Alpaslan34 Burcu35 buzdolabının buzluğunda 3 hafta. Derin dondurucuda 3 ay. Ben de böyle biliyordum. Yanlış değilsem.
Burcu35 Alpaslan34 https://www.instagram.com/p/BvgLN-ondMU/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=ggsy9fz7nx1d Bu şekildeymiş aslında saklama koşulları
Tuba Burcu35 ilk defa burda öyle görüyorum. bana ebem 3 aydan fazla saklanılmaz derin dondurucuda demişti🙄 internette de baktım çoğu siteler 3 ay yazıyor. bende sanırım 3 ay anca saklarım 🙄😊
Tuba Lavitaebella evet biliyorum öyle oldugunu zaten sadece cok sert oldugu zaman kendimi rahatlatmak amacli sagiyorum oda sadece sertligi gidene kadar gögsümü komple bosaltmiyorum ve her gün de sagmiyorum😊