Bebek2020_ OncedenGurme benimde öyleydi. Youtubeden dönmesi için videolar izleyip uyguladık. 9,5 aylıkken sağa sola ve yüzüstünden sırtüstüne dönmeye başladı. Şimdi 10 aylık 6 günlük 1-2 kez yatağının çarşafını tutarak yüzüstü döndü.
Ipekoz gocebebirbayan bol bol masaj ve egzersiz yapıın👍🏼👍🏼 her çocuk farklı tabi ki bizimki tez canlı 🥰
ipek_annesi birboncukannesiiii 6. Ayına Bi hafta varken sırt üstünden yüz üstününe döndü ama şuan 7 ay 5 günlük daha yüz üstünden sırt üstüne dönemiyor çaba da yok desteksiz falan oturuyor ama ne sürünmek istiyor ne bi şey geri geri gidiyor sadece
3children1mom gocebebirbayan Benim ki yeni dönüyor toto ağır geldi galiba normalde 4 aylıkken başlıyor 6 ay 17 günlük şuan 😂
3children1mom Nursel67 Ilk başlar öyle oluyor da sonra unutuyor canım ☺️ Benim kizimda erkenden döner kafayi kaldırır di 3 günlük ken kafasını kurtarırdı mesela ama unutuyorlar sonra işte 😂
3children1mom Nursel67 Estağfurullah cnm 😃❤ Mesela suan adim bile atabilir ama sonra o adımı unuyoyor iste😂
Ates_mami gocebebirbayan 3 gün sonra 4 aylık oluyor. Yaklaşık 10 gündür sırt üstünden yüz üstüne tam olarak dönüp altta kalan kolu da çıkarıyor. Böyle böyle döne döne geziyor
dilara92 gocebebirbayan sırt üstünden yana 4 aydan sonra başladı. 5 aya yakınken yüz üstünden sırt üstüne ve sırt üstünden yüz üstüne dönüyor 5-6 gündür :)
incitanemmm gocebebirbayan kizim 6 aylikken sirt ustunden yuzustune donmeye basladi 8 aya dogru da diger tarafa da donmeye basladi. Hala emeklemek icin bir cabasi yok biraz tembel :)