gocebebirbayan Kızlar bebekleriniz kaç aylıkken uyurken yatakta kendi dönmeye başladı (gece/gündüz) *Bizim uyurken bir yanımız ağrıyor ya diğer yanımıza dönüyoruz, peki bebişlerimiz ne zaman döner bu şekilde 🤗
serebro gocebebirbayan 3 aylık uyanıkken dönüyordu yere bıraktığımda 5 aylık gibi uyurken gece şekilden şekile girmeye başladı ama öğrenene kadar çok sık uyanıyorlar dönemeyince vs
OncedenGurme gocebebirbayan 9 aylık olmak üzere ama uykusu ağır sanırım, hiç hareket etmiyor uyurken 😅 sadece kafasını sağa sola çeviriyor
Ipekoz gocebebirbayan beş günlükken kafasını çevirmeye, 1 aylıkken tamamen dönmeye başladı😍 biraz aceleci bir bebeğim varrr
Nursel67 @gocebebirbayan 25 günlükken dönüyordu ☺️ Şuan 1 ay 9 günlüğüz artık dönünce kafasını bile kaldırıyor 🤣🤣
3children1mom Nursel67 Ilk başlar öyle oluyor da sonra unutuyor canım ☺️ Benim kizimda erkenden döner kafayi kaldırır di 3 günlük ken kafasını kurtarırdı mesela ama unutuyorlar sonra işte 😂
Nursel67 @NukleerBaslikliKiz valla diyorum 🤣🤣 bugünde koltuğa yatırdım baktım dönmüş kafasını da kaldırmış öyle bakıyor
gocebebirbayan serebro biz 3 aylığız ama dönemiyor tabi daha, yani demek istediğim bizim gibi ne zaman dönmeye başlarlar 😄
Bebek2020_ OncedenGurme benimde öyleydi. Youtubeden dönmesi için videolar izleyip uyguladık. 9,5 aylıkken sağa sola ve yüzüstünden sırtüstüne dönmeye başladı. Şimdi 10 aylık 6 günlük 1-2 kez yatağının çarşafını tutarak yüzüstü döndü.
serebro gocebebirbayan benimki biraz erken döndü bebekten bebege değişir ama yinede her ihtimale karşı yüksek yerde bırakma sen koltukta vs
Ipekoz gocebebirbayan bol bol masaj ve egzersiz yapıın👍🏼👍🏼 her çocuk farklı tabi ki bizimki tez canlı 🥰
Sumeyraas gocebebirbayan 6 aylık bebeğim, uykuda dönmüyor. 3 aylıkken sırt üstü dönmeye, 5 aylıkken yüz üstü dönmeye başladı.
Karanelo 3 ay 3 günlük sağdan sola soldan sağa sırt üstüyle dönüyor ama göbeğinin üstünden dönmeye başlamadı kafasını kucağımızdayken kaldırıyor ama yatarken daha niyeti yok 😅
birboncukannesiiii 1aylıkken popoyu kaldırınca yana dönüyodu tabi ki ama bu bilinçli bi dönme değl 😂 onu dönmeden sayamayız. Kızımın bilinçli istekli dönmesi 6,5 aylıkken oldu. Şuan 7aylık. Yüzüstünden geri dönmeyi zorda olsa başarmaya yeni başladı 🤣
ipek_annesi birboncukannesiiii 6. Ayına Bi hafta varken sırt üstünden yüz üstününe döndü ama şuan 7 ay 5 günlük daha yüz üstünden sırt üstüne dönemiyor çaba da yok desteksiz falan oturuyor ama ne sürünmek istiyor ne bi şey geri geri gidiyor sadece