[silindi] Merhabalar hanımlar malum yaz temizliği başladı dolaplar vs. döküldü temizlenip yerleşecek her yer. Sorum şudur ki bebeğimin kıyafetleri çok dağınık duruyor eşofman altları tişörtler atletler vs. Hangi boy düzenleyici alacağımı da bilmiyorum netten. Malum dışarıdan bakarak alamıyorum. Fikir verirseniz sevinirim fotolu olursa daha çok sevinirim. Yani illa organizer olması gerekli değil düzeninizi paylaşırsanız yeterli. 🌸 çünkü organizerlere zamanla sığmıyor elde kalıyor.
OncedenGurme [silindi] ayy daha doğmamıştı bebeğim. Ne kadar az eşyası varmış 🙈 sağdaki rafların en üstünde yelekleri var şu an. Bi altta sweat takımlar var iç içe katlı şekilde. Bi altta çıtçıtlı badiler ve altlar var takım olmayan. Bi altta da tulumları var. Sol tarafta da elbiseleri ve bazı tulumları asılı. Dağınıklık var orada, heveslenip yaymışlardı herşeyi. Küçük bi sepete tokalarını, bandanalarını koydum. Yanında da ayakkabıları var. Diğerleri oyuncak zaten dışarıda. Altta nevresim takımları, müslinler, örgü battaniyeleri var. Şifonyerde de küçük kutular var. Çorapları, ağız mendilleri, şapkaları, önlükleri ayrı kutularda. En alttaki çekmecede ıslak mendil, alt açma örtüsü vs var 😊
Tkrdg59 [silindi] instagram da ocean Home var canım ben kızımın oyuncak sepetini ve kirli sepetini ordan aldım çok güzel
Veraveannesi Geçenlerde küçülenleri ayıkladım bi hurç yazlığımız hiç yok bi iki parça dolabı ıvır zıvır dolu şifonyeri kullanıyoruz yetiyo ondada allaha emanet düzeni var en azından dürülü koyuyorum 😂
[silindi] Veraveannesi küçülenler dert zaten vakumlu hurca koyacağım ama nereye kaldıracağım. Reflü yatağı vs. Bilmiyorum ne olacak bizim odamızı görseniz kaçarsınız. 🤣🤣🤣
Veraveannesi [silindi] ben hepsini dolabına tıktım 4 çekmeceyle anca baş ediyorum zaten orda güzelce duruyo babynest reflü yorgan yastık 😂
[silindi] OncedenGurme bebek daha küçük sanırım. Bizim odamız kalk gidelim diyor. 🙂 dolap içi aydınlatma çok beğendim. Çok iyi duruyor kalabalığı yok. Ay yazıyı görmemişim. 😂😂
OncedenGurme [silindi] bu daha doğmadan önceydi. Şu an bizimki de kalk gidelim diyor. Bebeğim uyuduğu için çekemedim. 😊 Küçülenleri ayıklamam filan lazım 🤦🏻♀️
[silindi] OncedenGurme evet ayıklama işim var benim de bide sandıklı yatak kullanmıyorum bilmiyorum nereye koyacağım. Vermeye kıyamıyorum da bir daha bebeğim olursa diye. 🙂
OncedenGurme [silindi] benimki de büyüyen beşik 🤦🏻♀️ baş ucunda komodinin arka tarafı sandık gibi kapaklı bişey. Oraya atıcam 🤷🏻♀️
[silindi] OncedenGurme yeter mi ki orası. Battaniye vs. Nerde duruyor bizim iki komidin bir şifonyer bir de dolap var. Eşim yaptığı İçin hiç biri kullanışlı değil. Sinirim zıpladı şuan. Bilmiyorsan yapma değil mi ama.