Karas doktorumuza çok güveniyorum, her gün bebeğin kendi avuç içi kadar kuzu eti ya da kuzu kıyması yemesi gerektiğini söyledi. Eğer yağlı bir eti çekerlerse kıyma yağlı olur. Temiz et çekerse yağı az olur. Biz kendi kasabımıza çektiriyoruz, sabah makinesi temizken etin en güzel yerinden çekiyor. Üstüne bize dana kıyma çekiyor (bunu özellikle istiyoruz ki küçücük kuzu kıyma için makinesine kuzu karıştırmış oluyor ve bir çok insan o kokuyu kendi kıymasında istemez karışacak olan bizim kıymamıza karışsın diye)
bir çok kasap makinesine hiç karıştırmak istemiyor umarım kasabınız bu sebeple söylememiştir.
tabi şimdi biz de doktor dedi diye körü körüne inanmayalım araştırmakta fayda var.