Gamzeli28 Anneleriiimm nasılsınızz nasıl geçiyor karantina ? sorum şu, öncelikle yaz geliyor artık hatta havalar baya sıcakladı doğalgazı kapatmayı düşünüyorum tamamen sizler ne yaptınız kapattınız mı ya da ne zaman kapatmalıyız oğlum 2 ay 22 günlük 😊
Sareeninannesi Gamzeli28 benimde bebeğim 2 ay 20 günlük doğalgaz açık 40 da yanıyor kaptsammı diye kararsız kaldım istanbulda yaşıyorum evimin içi aşırı sıcak güneşte alıyo acaba kapatsam üşütürmü diye de endişe ediyorm yatamıyorz artık çok sıcak
Mom987 Sareeninannesi Eviniz kaç derece? Aslında bebekler sıcak sevmezler. Sıcaktan soğuyup terlerde kötü
Gamzeli28 Sareeninannesi bende istanbuldayım en üst kattayım acayip güneş alıyor bizim evde kapatsam mı kararsızım işte
Eloss Sareeninannesi Ben kapartali 15 gun oldu kizim 3bucuk aylik ve cok sicaga alistirmadim. Bende İstanbul’da yaşıyorum ve havalar sıcak çocugumu sıcaga alıştırmak istemiyorum derseniz kapatabilirsiniz.
Sareeninannesi Gamzeli28 terliyomu bebeğiniz benim kızımın saçları maşallah okdr çokki bugün yıkasam akşama leş gibi oluyo terleyip ay iyice şaşırdım annemlere kalsa sakın kaptma diyolar ama böylede ailecek terliyoruz yani sauna gibi 😂yaza kdr bütün kilolar gidecek gibi
Busramaden Dyguemr bebegınız ne kadarlık bende ankaradayım 2 ay 22 gunluk bebegım kombıyı ıyıce kıstım ama kapatsam mı kapatmasam mı bılemıyorum
Gamzeli28 Sareeninannesi benim ki kel canım olan saçlarımızda dökülüyor 😂 her gün yıkıyorum bende ama ev öğlen baya sıcak oluyor bizde yatamıyoruz baya terliyoruz bide aetık havalar da iyi ya kapatsam iyi olur herhalde
Sareeninannesi Eloss ben sıcağa alıştırmak asla istemiyorum başından beri annemler üstünü sıkıca örter ben açardım kalın giydirirler ben soyardm hep şimdi bile kat kat giydirmiyorm yani ben de kaptıcm bu gidişle çünkü ev aşırı sıcak
Sareeninannesi Gamzeli28 ay bende yıkamak istiyorum tek başıma cesarwt edemiyorm kaynanamın gelmesini bekliyrm yıkamak için nasıl yıkıyosunuz acaba
serebro Gamzeli28 evim 23 24 dereceyi bulmaya başladı oda termostatı var zaten yanmıyor doğalgaz kapattık sizde
SuPerisiiii Gamzeli28 ben bir haftadır hiç açmıyorum artık. Öncesinde gündüz kapatıp gece açıyordum. Evimin nerdeyse her odası da güneş alıyor. Evin iyi cepheliyse kapatabilirsiniz bence.
Dyguemr Busramaden 3 aylik bebegim ben cam bile aciyorum.Ev hava almasi icin.Kalorifer yanarken cok sicak oluyordu.
Eloss Sareeninannesi Ben dusakabine havlu seriyorum uzerine yatiriyorum su hafiften doluyor . Kızım aşırı egleniyor ayagını pat pat ediyor . Her aksam mutlaka yıkıyorum uyku rutini oluşturmak için.
Gamzeli28 Sareeninannesi valla küvette yıkıyorum filesine yatırıyorum öyle yıkıyorum vall sen yıka yaparsınız siz anne olunca herşeyi yapıyoruz 😊 deneyin herkesten çok güzel yıkarsınız eminim.