[silindi] 20 aylık bebeğe verilir mi kızlar oğlum çok ağladı misafirliğe gittiğim yerde mecburen verdim sonra da üstünü içti uyumak üzereyken fışkırır şekilde kustu ama 2. Biberonu isteyince verdim süt de fazla olmuş olabilr şuruptan mı oldu acaba
yiyidom [silindi] turuncu olan calpol 6 plus onlar böyle 7-8 yaşdann sonraya daha uygun bir daha lütfen vermeyin bebeğiniz küçük kustuysa problem olamz diye düşünüyorum takip edin yinede mor calpol 100 mg turuncu 6 plus ise 250 mg o bebeğe ağır yani. Mor calpol bile yarım ölçek verilmesi lazım bundan ne kadar verdiniz
Asafeymeninannesi [silindi] Turuncu calpol için henüz küçük(6-7 yaş) Mor ambalajlı olan calpol daha uygun olur. Neyse ki çıkarmış 😌 Sağlıkla büyüsün 😊
Mustafaamm Hiç birşey olmaz bnm oğlumda ayni olmuştu cok ağladı bi kaşık verdim kustu rahatladı sonra uyudu
[silindi] yiyidom 1 tatlı kaşığı verdim mor var bende evde değildim ver diyen arkadaşımın iki büyük çocuğu var onun da tecrübesi vardır dedim ama keşke vermeseydim çocuk çok kötü kustu 😞
yiyidom [silindi] Önemli bişey olacagını düşünmüyorum bir daha zorda kalırsanız yarım tstlı kaşığı verin ölçeğiyle ise çeyrek ölçek gibi mümkünse mor calpol olsun ama
[silindi] Teşekkürler ☺️ Tabiki bir daha asla vermem zaten ilaç da çok hassasım ama o an dişi ağrıyordu bu kadar etkileyeceğini bilemedim 🤷🏼♀️