mayko1 Deletedmom78654 Bulgaristandayiz özel tartışma kısmına bakar mısın müsaitsen birsey sormak istiyorum 😊
Deletedmom78654 E_saryaninannesi sonunda biri paylaştı teşekkür ederim güzellik maşallah aana 😊 Allah kolaylık versin 🥰
Asklepios Deletedmom78654 çocuğu bırakacak kimsem yok ki 😂 daha ay sonu bir yaşında olacak 😌 bakıcı ya bırakmam kreş için de yaş uygun değil 🤷 napıcaz evdeyiz artık 😂
Deletedmom78654 Asklepios yok işe başla diye demedim başlayacağın zaman korkma demek istedim 😊 ilk başta çok zor olacakmış gibi geliyor ama hayat çok daha düzenli oluyor
Asklepios Deletedmom78654 ay ondan zaten korkuyorum daha çok nasıl bırakıcam korkusu oluyor bunca zaman bir arada olunca 😌 teşekkür ederim tavsiyen için bu arada 🌼
3MelekAnnesi3 Deletedmom78654 annemle babamın Abimle yengemin evlilik yıldönümleri Anneme babama 38 yıl abime yengeme 11 yıl oldu bizde farklı anısı var 1 mayısın böyle 😂
OncedenGurme Deletedmom78654 evet, çocuklarla fidan diktiğimiz bi gündendi. Arka tarafta da tarlamız var. Bir sürü sebze meyve yetiştiriyoruz 😊