uykucukoala Kirmizipapuc 166 boy 69 kilo 🤦♀️ aslında 67 olmuştum ramazanlık başladı bende diyetisyene ara verdim deli dana gibi herşeyi yedim şimdi tekrar toparlamaya çalışıyorum hedefim 17 mayısa kadar 65 olmak asıl hedef de 57 olsam yeter 😆
uykucukoala nursocum bende ekmek yemiyorum da tatlı ah o tatlı beni mahvediyor 😒 Allahım sende ki iştahsızlıktan bana da nasip etsin çok amin 🤲😂
Kirmizipapuc Fatmamirac_2705 benim eşim ramazanda yer tüm.gun acıktım der ve her ramazan kesintisiz 4 kilo veriri bu erkek şansı iste
Hilokiiii Kirmizipapuc 52 kilo ile hamileydim 61 ile doğuma gittim emzirme döneminde aldım bu kiloları 55e düştüm doğumdan sonra şimdi 64 😩 acil işin ucundan tutmam lazım 😂
nursocum uykucukoala Amin amin inşallah ama benim canım hiç bişey istemiyor abur cubur yiyorum canım ne isterse yiyorum ama çok yiyemiyorum. Birde 2 öğün yapıyorum ☺️ G
Demircan61 Kirmizipapuc 1.65 boy kilo 67 verelim artık kiloları kendime bakınca balina gibi görüyorum 😔🤣
uykucukoala nursocum hayalimde ki hayatı yaşıyorsun ben o kadar iştahlıyım ki böyle gözümün önünde yiyeceğim yemekler uçuşuyor diyetisyene gittik diyoz ki daha çok yiyebilmek için biz bi zayıflamaya geldik 😂😂
asocialmom antikoalababy kilon gayet ideal aslında ben 164 53 üm 2-3 kilo vermek istiyorum bu aralar çok abur cuburdan kilo aldım 😅