eda_123 Kızlar bebeğimin burnu afedersınız içi pislik oldu ve derınde cıkaramıyorum bebegım nefes almak ta zorlNıyor onu nasıl cıkarabılırım acıl ememiyor bile 😪😪😪😪
BaharBebek34 eda_123 serum fizyolojik sıkın burnuna, sonra da aspiratörle çekin. Tertemiz olacaktır🙏👍
Merveyagmur Nazal nem var. Burnuna damlatıyorum pislik yumuşuyor. Aspiratörle de çekiyorum. Siz de nemlendirin aspiratörle çekebilirsiniz
Aceliahzr eda_123 eda_123 eczaneden alabilirsin canım internetten sipariş versen yetişmez yarın nöbetçi ecz git al hemen otribebe den ben çok memnunum serumfizyolojik de alabilirsin onu da bebeği yan yatırıp sıkıyorsun diğer burun deliğinden akıyor ama aspiratör daha rahat olur onu burnun ucundan içine çok sokmadan yap cankm burnu tahriş oluyor
Mom097 Doğduğundan beri banyoda açıyorum burnunu. Ya da yüzünü ılık suyla yıkıyorum, çok hafif sıkıyorum burnunu sümkürüyor. Dr a sordum yapabilirsin öyle sorun olmaz dedi.
Baldantatli Bebek urunu olan her yerde 3czanelerde falan var sterimar burun spreyi alin bebekler icin hem sikilmasi kolay hem uzun sure dayaniyo somra oteibebe iyidir ben onla cekiyorum hic olmadi dus aldirin buharla yumuşar cikar bazen ole yapiyorum
Mom097 eda_123 Evet yaptırın tabii. Hemen yumuşar zaten. Ama çok sıkmayın burnunu. Ben üstten hafif sıkıyorum. Küçük olduğu için çıkarıyor hemen
DoganurcaN eda_123 3 aydır hiçmi temizlemedin burnunu? Aspiratör, deniz suyu bunları bulundurman gerekirdi doğumdan itbaren. Bebekler 3 aylık olana kadar ağızdan nefes alamazlar yani burun hayati bi önem taşıyo nasıl ihmal ettiniz bu malzemeleri
turansmom eda_123 Nobetci eczaneden gidip eşin serum suyu ve aspiratör alsın bulamazsanda duş aldır yumusar
2kezanneoldu eda_123 anneler beni linçlicek belki ama acil dediginiz için aklıma o geldi… tel tokanin arkasıyla alabilirsiniz aslında çok bastırmayın ama acır dikkatli olun bide sıkı tütün elinizden düşebilir