Gullu666 Güzel anneler bebegimin sarılıgi gecmiyo 31 gunluk.doktora gitti 2 hafta bol bol emzir dedi tekrar gel dedi 2 hafta oldu gecmedi hala.test icin 2 tup kan aliyolar cok agliyo.basina gelen var mi ne yapmam gerekir gecmesi icin
Tugcecakir Gullu666 canım benim bebiğimin sarılığı 3 ay sonra geçti. Önemli olan sarılık değerinin yükselmenesi bazı sarılıklar geç geçer. Değer aynı kalıyorsa ve gerekli testler yapılmışsa sürekli sarılığa bakman bir manası yok
Defneeliz Gullu666 sütünüz yetersiz olabilir, kilo gelişimi ne alemde? İlk günlerde süt yeterli gelmediği için sarılık yükseliyor, yetmiyorsa dr kontrolünde takviye etmekte fayda var
minnoscan Tugcecakir evet bizim de 3aya yakın sürdü anne-baba kan grupları biri negatif diğeri pozitif olunca da sarılık uzayabilirmiş. Ben bunu bilmiyordum bilsem ilk zamanlar kendimi çok yıpratmazdım🌸🌸🌸
Tugcecakir minnoscan benimde kızımla uyumsuz o yüzden uzun sürüyor bende ilk çocuğumda yıprattım şimdi 2. Çocuğumdada var sarılık bir aylık oldu haşa sarılığı var ama biliyorum geçicek herşey tecrübe oluyor iştr
Gokalpsmom06 Gullu666 canim ben iksut otu cayi kullandim 1 hafta icinde gecti tadi ve kokusu berbat ama mecburen gunde 1 bardak icti.sütten cocuga geciyor anne iciyor
Yamanikomm Gullu666 öerhaba benim bebeğimde 15 günlük doğduğundan beri bitmiyor hala uğraşıyorım pazar günümgidip tekrar kan vericez inşallah biran önce kurtuluruz bu sarılıktan😔 bol bol emzirip 2 saatte birde mama veriyorum
Gokalpsmom06 Gullu666 Tabi ben ictim 1 fincan bebege vermiyorsun sakın ha. Bizim cok uzun surdu o otla gecti sukur zaten sarilik icin kullaniliyormus ben yasadigim yerde bulamadim internetten getirttim cayin nasil yapildiginintarif ediyirlsr soguk.suyla yapiliyor
Defneeliz Gullu666 o zaman bebeğin yattığı yerde gece gündüz florasan lamba yanmasında fayda var, eskilerden beri kullanılır, hastaneye yatırdıklarındada benzer ışık tedavisi uyguluyorlar..
Gokalpsmom06 Gullu666 bende olmadi cok berbat kokusu filann ama burnumu kapatip ictim.gunde 1 kez fazla degil
Gullu666 Gokalpsmom06 Gokalpsmom06 sizede cok soru sordum kusura bakmayin internette hangi siteden getirttiniz acaba