Mine12 Başlayan var mı kızlar temizlige😊yazın sıçak larda daha zor olur. Benim inşallah bitiçek🙄bide bebegim rahat dursa.
Bebegim_28 Mine12 cam perde işi bitti. Gardolabın, bazanın altı tamam yazlıklar çıktı kışlıklar kalktı 🥴 bi mutfak dolabına girebilirsem işim biticek. Halıları göndericektim yasaklar girince kaldı, bayram sonrasına artık
Nrgs Mine12 halılarımı yıkamaya verdim, yastık yorgan perde yıkama faslını bitirdim sayılır, camları sildim Allahtan dolaplarım çekmecelerim her zaman düzgündür koltuk ve sandalyeleri de silersem bitiyor bu iş 😁
Pinars Ben başladım yavaş yavaş. Camlarım temiz.mutfak dolaplarım temiz perdelerim Temiz.3 gündür tüm dolap içi dışı temizlik. Gereksizler atılması yerleştirme vs baya yoruldum. Daha giysi dolabı ayakkabı dolabı baza altı var.
Heymamma Nrgs ben hiç bilmiyorum böyle büyük temizlikler yapmayı neler yapmam gerekiyor tam detaylı bi temizlik için cam sildim perde yıkadım kışlıkları kaldırdım yazlıkları çıkardım dolap içlerini sildim kapıları sildim başka aklıma bişey gelmiyor ha halılar var bi
Nrgs Mine12 evet eskiden yıkatıyordum aslında çok güzel çok temiz oluyor ama nerden baksan bi 2-3 saat sürüyor hem şu dönemde eve kimseyi alamam hem de alsam bile o kadar süre oğlumu zaptedemem illa girip ne olduğuna bakmak ister😁
Degrmenesra Mine12 bende bugün başladım eşim sağolsun yardım etti 2 odayı bitirdik gerisini yaparız yavaş yavaş perdelerim temiz bi mutfak zorlucakk orda baya vakit harcarım gerisi gözüme gelmiyo en son yazlık kışlıkları yapcam
nurelem Sanki her Gün bahar temizliği yapıyor gibi yorulıyorum😊😊 gerçekten dip köşe temizlik çok zor bende sabah başlıycam inşaallah😇
mrv5556 Mine12 ramazandan önce iyi bi temizlik yaptık eşimle bayramdan sonra da yavaş yavaş toparlanicaz tayinciyiz artık gittiğimiz yerde yapicam temizliği 😁