BeyzaLivaLeyla Nik_mik_yok hahahahah iyi aklıma getirdin canımm kahkaha attım vallahi hay canına sağlık güldürdün beni 😃♥️🌹
Twinsmomee nursocum Edirne’de, Romanlar, kurtarıcıları, pirleri olduğuna inandıkları babafingoyu görmek için Tunca Nehri’ne akın etti. 😂😂
nursocum YavruKurdum ayyy özür dilerim kuzum bende oğlum bişey yemiyor diye aldım ama korktu yiyemedi. Gelmedi mi oralara acaba ? Hakkını helal et bebeğim ya
YavruKurdum nursocum Kız yok ne hakkı tövbe 😂 Afiyet olsun bebișim. Yok ya gelmedi görmedim hiç. Gerçi dışarı çıktım mi ki görecem 😂😂😂😂
Prenses_annesi22 nursocum bende cok ıstedgm bıseyı yazıp gül agcının altına gömmüştüm dileklerm tuttu cok sukur 🥰
nursocum AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ayyy tatlanmış tatlanmış tabi ben Diyarbakır’da olduğum için bi avantajıda olmuş olabilir 🥺
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi nursocum A olabilir. Burda daha yok karpuz pazarlarda falan. 1,5 ay önce falan aldık azcık pembelesmişti salatalık gibi tadı vardı. 😂
BARTUMOM Twinsmomee bende edirneliyim bizim oralarda güzel kutlanır hıdrellez malesefki bu sene kutlayamaacağiz yasaklardan