nursocum he he aynen gömdüm onları mezara üstleri diken bağladı😂
nemi yaptı kısaca şöyle 23-24 yaşlarındaydım evlendiğimde hayattımda böyle insan türü görmedim mağara adamları sanki dünya görmemişler. Ağızlarında hep bi para para para ki sevmem böyle muhabbetleri. Benim babam memur o dunkofun babasıda dolmuşu var kendinin, babama derdiki utanmadan senin bir aylık maaşın benim 1 haftalık bile değil derdi babam nefret ederdi onlardan. Öküz adam ilkokul mezunu bile değilsin babam üni bitirmiş konuşuyo mal. Kadında adamda paralarıyla övünürdü yani sürekli. Ve kendi sülaleleri bile konuşmazdı onlarla bikere dedimki büyün köy kötü bi sizmi iyisiniz ölseniz kapınızı açan olmaz nerde bunlar diye merak bile etmez sizi kimse demiştim😂 artık boşanma zamanları canıma takmettiği zamanlar içimde tutmayıp çat çat yüzlerine vurdum herşeyi yani. Parayla adam olunmuyo insan olmayı öğrenin hastaneye bile becerip gidemiyosunuz dedim kadın diyoki bizde özele gideriz parayla değilmi bakarlar nato mermer nato kafa 😂 neyse velasıl ayrıldım ayrılma sevepleri ben bunlar sanardım da değilmiş yıllardır ben bu mallara insanlık öğretmeye çalışırken oğullarıda beni bigüzel aldatmış bunuda kızım 3-4 yaşlarına gelşnce öğrendim ve tek celsede boşadım vurdum tekmeyi onlara sonra rezilliklerini anlattım akrabalarına yratık gibi geziyolar ölmediler ama ölüm bşle temzilemez rezilliklerini.
bu arada o resmi çizip onların bahçesindeki gülün dibine gömmüştüm😂 kadında ne çizdin dedi hiç ne çizcem bi araba ev uçak fln dedim ayy hadi bakalım dedim dunkof uçak alınırmı demiyo😂😂😂😂