Duygusm uyurgezer Bana da olmuştu, hiç hissetmedim, hatta şaşırdılar. Açılma yoktu ve daha doğuma biraz vakit vardı. İlaç, serum vererek durdurmuşlardı, bir gece hastanede kalmıştım.
Emine1002 SelmaSefaFatih ebeler falan çok sasirmislardi İlk dogumun 8 cm acıklik şuan çok ciddi sancin olması lazım demekki acı eşigin yüksek demişlerdi bende şok olmuştum tabi 8 cm açıklığa ama suyum patladiktan sonra gördüm gerçek sanciyi 😄
Lutfis_28 uyurgezer evet oldu canm hatta eve bene hissetmen laızm.nasl.hissetmiyirsun demisti dedim yok kasik agrsi gibi vuruyir dedim 3 cm aclmam vardi hemen ilerleyeceği dusunuyrm evde çek sancini dedi
Sonay38 uyurgezer 34haftalıkken sancım böyleydi her an doğabilir dedi doktorum 😂 bizim kızın totosu agırdı 39+4 te acil sezaryene girdim🤭
Sevdamavi uyurgezer benim de çıktı sancım canım hiç hissetmedim doktor yanına çağırıp sordu farkında değilim dedim sancıdan bir hafta sonra doğum oldu
yazkokusu uyurgezer benimde öyle oldu ama ben hiç hissetmiyordum. Açılma yoktu ama tansiyon olduğu için yatış vermişlerdi 1 gün
Ahkalbim uyurgezer 34 haftada sancı vardı ama ben hissetmedim 41 haftada doğum yaptım sezeryanla bebek doğmak istemedi resmen 🤣(doğum sancısı mide bulandırıyor bellin ağrıyor yerinde duramiyorsun amiliyata bir gün kala geldi zaten acil Sezeryan oldu ). tavsiyem 40 haftanın üstüne çok çıkma sezeryansa sezeryan bebeğin hayatı riske giriyor
insan_insan uyurgezer akşam muayenem vardı 37+3 nst de sancım çıkmıştı doktora ne zamana doğururum dedim bir aya doğurursun dedi sabahına suyum geldi 😂😂2 cm açıklık vardı ama sancı hissetmiyordum suni sancı aldım
Gokcemeva Sadu44og Benim de hikayem çok benzer.sezaryen için beklediğim sırada sancım çok yüksek çıktı hiç hissetmedim hatta doktorlar çok şaşırdı ve dört santim açıklık vardı ama sezaryen oldum.yine de normal doğumu deneyememek biraz üzdü beni.belki kolay doğururdum diye içimde kaldı.
Sadu44og Gokcemeva olsun hakkınızda böylesi hayırlıymıs hiç sıkmayın canınızı ben ilk normal doğum yaptım şimdi sezaryen iyiki sezaryen olmusum dedim normalim sezaryenden kötüydü
Burcu11 uyurgezer benimde sancım 100 üstündeymis hiç hissetmedim doktor gece apar topar gelirsin o zman görürüm demişti muayene etti suyunda azalmış seni gecikmeden yarın sezryn ile almamız lazm dedi ve doğum yaptım 😂
Zeytin_cekirdegi uyurgezer bnmfçde az miktarda çıkmıştı ama açılmada 3 cm falanmış tabi doğuma gittiğimde sancusız normal gittim suni taktılr onu da hissetmedim o yuzden belli ol uyor canm ama sen tedbirli ol sonuçta sın haftalardasn
DenizSerap Ben de sancısı olup hissetmeyenlerdenim🙈 dogumumda çok rahat geçmişti normal doğurmuştum darısı basınıza sağlıkla 🙏
Zeyzeyyyyy uyurgezer baskınız varmı ben 34+6 normal doğum yaptım ☺️ Dağ bacağım sızlıyordu 4 cm açılmış evde
ymr_12 uyurgezer benimde öyleydi canım 37. Haftamda 2 gün sonra nişan geldi 3 gün boyunca 3. Günün sonundada doğum yaptım evde sancı çektim sabaha kadar, gittiğimde 4 cmdi 3 saat suni sancı çektikten sonra kucağıma aldım miniğimi ❤️