Sebiha35 Yldz3 nereden baksan bir 15 gün veya 1 ay diyetisyen söylemişti bana da umarım yanlış hatırlamıyorumdur
MelikeKrnz Bende 78 ile doğum yaptım 69 da takılı kaldım 3,5 ay oldu Emzirdiğim için diyette yapamıyorum. Bebekten fırsat bulursam lesile yapıyorum oda fayda etmiyor sürekli yapmayınca benim de motivasyon sıfır 😢😢
Yldz3 MelikeKrnz bol su için unlu mamüller tatlı ve yağlı yiyecekleri kesin en azından bunları yaparsanız kafadan bi 5 kilo gider
MelikeKrnz Yldz3 günde 3 litre su net içiyorum. Ama diğerleri yok. Ödemde var haliyle ödemi atabilsem. Emzirdiğim için nasıl atacağımızda bilmiyorum. Eskiden Günde limonlu su içerdim hep. Şimdi emziriyorum diye içsem zararı var mı bilmiyorum doktora soracağım
S_x_w Yldz3 aslında doğum sonrası normal son aylarda alınan kilolar hızla gidiyor ilk 3 ay içinde alınan kilolar biraz gecikiyor.. Vücudunuzu saşırtın😅🤭 ben diyetisyene gittiğim dönemde kilo vermem durunca 2 günlük sok diyet verirdi sonra yine diyet listeme dönerdi.. Kimisi bunu 2 gün yediklerine dikkat etmeyerekte yapıyor..Ya da Spor yapıyorsanız biraz daha arttırın Bi dönem.. Duraklama dönemi geçecektir
Rabiadoruk Yldz3 ben farmasiden hindiba kahve ile çok iyi kilolar verdim güzel anne 55 ile hamile kaldım 84 ile doğuma gittim 🤦🤦
FatmaZehra0 Rabiadoruk a evet bende ona tam başladım hastalandık ramazan ayı başladı şuan hâlâ rahatsızım kullanmıyorum. Ama çok öven var
FatmaZehra0 Yldz3 aynı kilo ile doğuma gitmişiz. 56 kilo idim hamileliğin başında 84 küsür ile doğuma gittm. Bebeğim 4-5 aylıkkn 68 e kadar düştüm ama emmeyi de bıraktı şuan 70-72 gidip geliyorum. 1 yıla kadar sabret emziriyorsanız bol bol emzirin. Ben umudu kestm Zaten büyüdükçe peşinde koştrmktan zayıflarım die umuyorm artık 😂😂😂😂
Yldz3 FatmaZehra0 bende 70de takılı kaldım cidden ne yaptıysam olmadı galiba zamanla gidecek ama şuan ihtiyacım var kendimi kötğ hissediyorum 😒