Yldz3 Bebeğim 3,5 aylık 85 kilo ile doğum yaptım şuan 70 kiloyum 2 ay içinde 15 kilo verdim ama sonra durdu şuan ne yaparsam yapayım gitmiyor sizce normal mi bu deliricem artık 😥
eslemsiii Yldz3 15 kilo vermişsin ona şükret ☺️ Benim doğum kiloma ulaşmama 5 kilo falan kaldı hızla kilo alıyorum 🥲☺️
Yldz3 mom0989 çok teşekkürler canım ama şuan sabit kaldı böyle kalacak diye korkuyorum yani ne yaptıysam olmuyor 1,5 aydır aynı 🤦♀️
mom0989 Yldz3 ben 9. Ayda verdim canım 22 kg. 1 ayda verdim ama şok yoruldum. Hem dikkat ediyordum hem de her akşam spor yapmıştımm
05ay05az20e1sra14na9di3r27 Yldz3 2 3 gündür karin egzersizi yapıyorum dükan birası yaptım onu iciyorum
Yldz3 mom0989 bunu bende deneyim ben spor çok yapamıyorum evde ama morelim bozuk hırslandım başlayacağım teşekkürler tebrik ederim çok güzel vermişsiniz neler yapıyordunuz spor olarak ?
mom0989 Yldz3 binanın altında koşu bandı vardı günde yarım saat koşu eve çıkıp terim soğumadan Plates yapıyordum
Naremsi Ya vallahi bir yağ nakli falan olsa bu kilodan yakınan hanımlardan birazda ben yağ alsam😂🤣doğurur doğurmaz 1 haftada kızlık kiloma düşmek beni mahfetti
Mervetahir Naremsi ilk doğum mu bende ilk doğumdan sonra 3,5 ayda 46kiloya düşmüştüm ikinci doğum da yapıştı kilo gitmiyor 😏
eslemsiii Yldz3 benimde öyle 55 olmalı boyumda kısa zaten ama ben şu an 66 kiloyum 🤦🏻♀️ 72yle doğuma girmiştim. Emziriyorum kızım 15 aylık olmak üzere ama hala kilo alıyorum 🥲
Yldz3 mom0989 çok iyiymiş bizim koşu bandı vardı sattık maalesef aşağıdaki komşu rahatsız oluyordu ama bende pilates yapabilirim
Mom095 05ay05az20e1sra14na9di3r27 dukan birası sütünüzü etkiledi mi acaba? Azaltır diye korkuyorum bende 😔