Baran_agah46 Hanımlar oğlum 14 aylık , keçi sütünün anne sütüne en yakın süt olduğunu duydum okudum, kendi sütüm de azaldı maalesef, keçi sütü mü vermeliyim oğluma formül süt mü
BaranAlp58 Baran_agah46 bizimde süt alerjimiz var ek gıdaya gecince keçi sütünden yogurt yapıp vericem bakalm tepki göstermezse
OncedenGurme Baran_agah46 görümcemin kızı 4.5 yasında hâlâ keçi sütü içiyor. Ben de keçi sütü kullanıyorum her şeyine 8 ay 20 günlük. Ama formül süt yerine geçer mi bilmiyorum. Çünkü formül sütlerin içinde bağışıklığı destekleyici bileşenler var
Organikumos Baran_agah46 keçi sütlü formül süt daha iyi neticede 2 yaş altında 😊 baby goat yada golden goat deneyebilirsin ben ikisinden de çok memnunum 😊
1balkizannesi Baran_agah46 sulandrmak gerek 20 ay 29 günlük bende sütten kestim arada veriyorm☺️ çünkü keçi sütü ağır bir süt.
Oglusannesi26 Keçi sütünden yoğurt yapmıştım oğlum için ama kokuyor ister istemez bence formül süt verin
Baran_agah46 Oglusannesi26 evet kokar sütü bile hafiften kokuyor ama inek sütüne oranla içerik olarak daha faydalıymış,bilemedim 🤷♀️
KubrAyhanYigit Ben keçi sütünden yoğurt yediriyorum sadece formül süt kullanıyorum ama benim oğlum 7aylik daha. Ne kadarlık olduktan sonra verilir inek keçi sütü onu araştırın isterseniz
Baran_agah46 OncedenGurme ben de günde 2 kere vereyim diye düşündüm, zaten 14 aylığız , arada devam sütlerinden de veririm
OncedenGurme ejderyaaa bazı sütçüler çiğ olarak satıyor. Ya da migroslarda Baltalı keçi sütü var cam şişede