Portakal Maviyesil121212 evet tahlilleri normal gelişimi de güzel yemesi de güzel ben şişiren yiyecekler yerine sağlıklı beslenmesine de önem veriyorum sırf kilolu olsun diye uğraşmıyorum da ilk kez aynı ay birini gördüm ve çocuğu 4 yaşında sandım meğer 2ymis garibime gitti 😃
Portakal Koalammm 2 yaşına yaklaştıkça aldı kiloyu birde mollers kullanıyorum onun etkisi oldugunu düşünüyorum
Koalammm Portakal Teşekkür ederim tavsiyeniz için farklı bir marka kullanıyordum bitince kesinlikle deneyeceğim 🤗
acemiannedrnm Portakal merhaba benim kız da çok zayıf kilo aldırıyorsa denemek isterim kullanım şekli nasıl acaba
Portakal Mom987 yaa evet benim yegenimde öyle diyet yapsın demiş doktor da yaptırımıyolar ne olcak bilmiyorum. Bir oturuşta bir kilo muz yiyor 🙄
Fitifiti Portakal En başta söyleyeceğinizi son da söylediniz:) prematüreymiş zaten,gelişiminin geriden gelmedi normal. Boyu da iyi.
Portakal jap bende iki yaş kontrolü için doktora gidicem zaten onada sorarım yarında aşıya gidicez ama sağlık ocağına pek güvenim yok kilo takip konusunda
Tatlim Mom987 Portakal kaç aylık ki diyet yaptırdı doktor ? Benim bebeğim 12 aylık oldu yeni . 16 kilo oldu ama boyu da uzun şişman da durmuyor . Doktorumuz da çok normal bir bebek diyor.
Tatlim Portakal benim bebeğim 12 aylık oldu 16 kilo. Diyet falan deyince ondan merak ettim. Benimki fazla gibi geliyor böyle söyleyince ama gören normal diyor. Doktorumuz da normal diyor ben de uzun ve yapiliyim
Portakal acemiannedrnm iştah açtığını söylüyolar kızımın iştahı da sorun yoktu ama onu kullandıktan sonra gramları fazla fazla aldığını gözlemledim. Bir gün durup bir gün veriyorum bir çay kaşığı
Portakal Tatlim doktorlar daha iyi bilir ama daha 12 aylık verir bence en hareketli döneme geçti sonuçta