aslangibi Bende argivit almak istiyorum da netten baktım kutusu bi mavi bide kahve rengi olan var oceriknolarak fark goremedim siz hangisini kullanıyorsunuz?
Ada2020 9004 balık yağı mölers aldım mümkün değil onu da içirmiyorum nasıl içiriyorsunuz siz meyve suyu denedim içmiyor su ile bile denedim maalesef içmiyor tatlı birşey ile denedim içmiyor :(
9004 Ada2020 normal ilaç gibi içiriyorum canm hic bisyele vermedim sevdi elhamdulillah bi çinkoyu sevmiyordu benm kızım ilaç seviyor yanı bazen içmek istemediği oluyor tabi ama o zman içirmiyorum sonra tekrar deniyorum..yemeğin içinde verin o zman yada bilmiyorum doktora bi sorun çok zor bir durum 😔
Pelin55 Focus olanı beş yaş kızımda kullanıyorum memnunum baya boyunun uzamasını sagladi iştah zayıf hala oda değerlerimiz çok düşük o yüzden 10aylik oğlumda çok iştahsız sadece argivit kullanmak istiyorum doktora da sorduktan sonra
Sevil35 Elifnurr bende araştırma yapıyorum bu konuda ona göre almayı düşünüyorum 3ünü beraber vermekte sıkıntı yok sanırım
Batimoms Gugukkkkkk valla 3. Şiddetiz iştahı yerinde ama boyu hala normalden kısa. Genetik bence ya ne olursa olsun genetik vitam in vs bence faydasız