Egemenin_Annesi Kizlar Egemen Pasa 17 aylik olmaz üzere besigini degistirmeyi düsünüyoruz. Suan ki besigi cok kullanisli degil ee Egemende cok hareketli kendi basina kalkabiliyor düsecek diye korkuyorum. Önerebileceginiz güvenli yataklar var mi kullandiginiz ?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Egemenin_Annesi Park beşikte uyuyor 19 aylık. Montessori yatak aldık odasına bu yaz odasına geçireceğim inşallah. :)
Mom091 Egemenin_Annesi montessorilerden aldım ben. İki kez falan yattı daha ama düşme tehlikesi sıfır. Bayağı da büyük zaten tek kişilik yatak boyutunda. Bakalım bu yaz yatacak artık nasipse😁
Egemenin_Annesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Kac yasinda kadar park yatakta yatabilir acaba ya bilgin var mi ? Bende park yatak istedim aslinda ama bu montessori yataklarda aklimi celmiyor degil😀
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Egemenin_Annesi Büyüdü daha geniş istiyor ya 😂 park besik yoksa kullanır 2 yaşına kadar belki daha fazla. Bu da bizim model :) çatısız olması benim tercihim tamamen.
Mom980 Mom091 Bunun bi değişik modelini aldık bizde 😂 sağolsun çisilden gördüm fikir oldu 💕 @Egemenin_Annesi
Mom980 Egemenin_Annesi Benimle uyumaya alışmıştı son zamanlarda montessori yatak aldık odasını yapıyorum su sıralar ona geçecek :) 26 aylık kuzum
Egemenin_Annesi Mom980 Egemende aramizda yatiyor ne zamandir 😂 bebelerin huyu bu demek 😀 bizde doguya tayinimiz cikinca yapacaz oda bakalim
Mom091 Egemenin_Annesi 400 e almıştım. 415 şuan. Hemende tükeniyor. İçindeki yatağı da 300 e almıştım. Toplamda 700 yani
Mom091 Mom980 dün pedagogla görüştüm. Ayza da 26 aylık. Bir an önce ayırmalısın odasını çok geç kalmışsın dedi. Bende biliyorum ama nasıl ayıracağım? Sözde geçen yaz bir gazla yaptım odayı ama ayıramadım işte. Bu konu hakkında görüşelim seninle canım. Ayları da aynı. Fikir veririz birbirimize😍