Piskevitlipasta Böreğin ne aciliyeti olacak kızz şaka😝😂 pişmiş böreklerinizi buzluga koyuyor musunuz 1 tepsi yapıcam ama bitiremeyiz poğaçaları koyuyorum börek koyuyor musunuzzz🌹🌹
Minikpandailay Piskevitlipasta Valla bizde yapıldığı gibi bittiği için 😄😄 Bişey olmaz Canım çıkarır isitirsin sana da pratik olur 😊
Bebek2020_ Piskevitlipasta evet koyabilirsiniz. Ben her zaman öyle yaparım. Mesela dün de börek yaptım. Kalanları buzluğa attım. Çözündükten sonra Tost makinesinde yada fırında ısıtıyorum
Piskevitlipasta Minikpandailay eşim.benim gibi olsa bizde de biter de midesi çok hassas her şeyi yemiyor 🙄😊bende pratiklikten yanayım hep teşekkür ederim yapip atayim o zaman 😊
Piskevitlipasta kubraanne onu görmüştüm pisirmek durumundayim birde onu sorayim dedim teşekkür ederim🌹😊
Elifmoms Piskevitlipasta genelde pişme den koyuyorum. Bir kere su böreğini koymuştum tadında bir değişiklik yoktu çıkarıp fırına attım ilk günkü gibiydi
Piskevitlipasta Saripapatyammm dolabım yeterince dolu canım tepsi sığmaz da saklama kabına tepsiden çıkarıp kaldırıcam😊
calikusuu Piskevitlipasta Evet koyabilirsin , çıkardığında buzu erimeden folyaya sar pişir, yeni yapmış gibi oluyor, miss. Canım çekti 😋