TiniminiKayra Selam anneler..Bebegim yataktan düştü yüz üstü agladı baya. Gorunurde bisey yok suan uyutmuyorum doktora götürmem gerekiyomu?😭7bucuk aylik
Mimarhanim TiniminiKayra tik gibi istemsiz hareketler var mı, göz kayması birde. doktor bize bunlar olursa gel dedi
linnea TiniminiKayra arkadaslar yazmislar zaten ama birde uykuya normalden daha fazla istegi varmi diye de bak. 24 saat gözun her hareketinde ustunde olsun bebisin.
TiniminiKayra Mimarhanim yokk canim..hasteneden gelmistik uyutcaktim nasil oldu anlamadim emzirdim kucagimda uyudu uyandirdin suan keyfi yerinde gibi ama icim rahat degil
calikusuu TiniminiKayra Çok geçmiş olsun biraz takip edin, uyumasın, gözbebeklerine de bakın, biraz yürütün. Genel halinde bir değişiklik olursa doktora gidin.
TiniminiKayra linnea suan normal uykusu var zaten uyutcaktim uyumadigi icin uykulu takipteyim teşekkür ederim cevap icin❤️
Mom4775 TiniminiKayra kızım da çok düştü. Bi sıkıntı olmadı şükür ama gözlemleyin tabi gözleri kayıyor mu başı düşüyor mu vs.
3MelekAnnesi3 TiniminiKayra benimde oglum cok kez düştü dikkat etsemde 1 anlık boşlugumda düştügü oldu eger görünürde bişey yoksa gitme ama kusma gözlerde kayma uykulu hali olursa bekleme git cok gecmiş olsun
Necla61 TiniminiKayra benimde düşmüştü doktor a yazdim vücudunda morarma baygınlık hali varda getir demişti uyku saati geldiyse uyumasnda sorun yok
ozlemmneco TiniminiKayra canım benim bebeginde bı sorun yoksa seninle iletişim kurabiliyor da yani göz temesi yapiyorsa bı sorun yoktur. Benim bebeğimde 2 aylıkken düşmüştü o zamanlar o kadar korkmuştum ki anlatamam.