DorukArasMoms Kızlar artık ben sütüm kesiliyor diye düşünüyorum normalde çok güzel emen bebek şuan 4 5 dakika anca emiyor bırakıyor geri aranıyor fakat sağım yapıyorum tek göğüsten 20 30 cc anca çıkıyor bir süre sonra süt gelmiyor pompa da ama elimle siktigim zaman fışkırıyor benim anlamadigim olay sağıma yeni geçtim sütüm çoğalsın diye göğüslerim sağıma alışkın olmadığı için mi acaba süt gelmiyor çok fazla yada gerçekten sütüm az olduğu için mi o kadar sağım yapıyor . Öyle olsa sıkınca gelmez diye düşünüyorum ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa paylaşabilir mi yoksa mama takviyesi yapmak istiyorum
Melankoli DorukArasMoms bebeğim 6,5 aylık. Sadece anne sütüyle beslendi. Ne zaman sağsam ikisinden toplam 50ml çıkıyor😅 Pompam da iyi bir pompa olmasına rağmen. Sadece bir hafta esim hastanede yattiginda git gel sık sık sağmam gerekti. O zaman ancak 5 gün sonra 2-3 saatte bir 150 çıkmaya başladı. yani memelerin pompaya alışması zaman alıyor. Mecbur değilseniz hiç canınızı sıkmayım sağarak.
Organikumos DorukArasMoms bunu bende merak ediyorum 30 cc nin üstünü hiç görmedim ama elle sağımda fışkırırdı anlayabilmiş değilim ben yenide başlamamıştım sağıma aylardır sağım yapıyordum oysaki cihazda medela swingdi yani dandik bişeyde değildi anlayamadım hiç 🤷🏻♀️
Niloskos DorukArasMoms galactago neo hemen al. Dun kullanmaya basladim gece emzirmeme ragmen sabah yatak tshirt sirilsiklam uyandim.
DorukArasMoms Melankoli peki sağıma alıştırmak için ne yapmam gerekiyor sürekli sağım yapmak mi lazım acaba siz nasıl yaptınız da sağımda çoğaldı
goncamik-88 DorukArasMomsmerhaba , bende hep sağardım göğüslerim ağrıdığı için bir sabah birde akşam yatarken sağsanız yeterli . Benim oğlum da ,7ay 13 günlük hala sağıp kaşıkla içiriyorum, eskisi gigi biberonu doldurmuyor azaldı galiba sütüm
Melankoli DorukArasMoms O dönem her gün en az 3 kez sağmıştım ara ara. Üzerinden iki ay geçti. Geçen hafta zamansız uyuyunca emmeyip, sağıp dolaba atayım dedim. Yine 50ml çıktı😅 Ama parmağımla sıkınca 5 delikten süt çıkıyordu.0
DorukArasMoms Organikumos sanırım marka ile alakası yok yani ucuz biseyden bile çok memmun kalan var göğüs ile alakalı bence
Melankoli DorukArasMoms hic gelmese bile düzenli 3 saatte bir 10 dakika birini 10 dakika diğerini sagım yapınca memeler alışır. Ama sağmak zorunda mısınız? Sagım yapıp süt çıkmadıkca da insan endişeleniyor ve bu süt üretimini azaltıyor.
Sevdamavi DorukArasMoms et tabi canım benim damla damlaydı umudum yoktu inat ettim bırakma sakın sag en az 20 dakika
DorukArasMoms Niloskos canım ben dediğin damlayı aldım da günde 3 kez 15 damla her defasında diyor sen nasıl kullanıyorsun
DorukArasMoms Sevdamavi 3 saatte bir sağım yapacağım bakalım inşallah dediginiz gibi benimde olur çok teşekkür ederim ilginiz için 🙏
DorukArasMoms Melankoli yani şuan bebegin 4 5 dakika anca emip bırakıyor bana doymuyor gibi geliyor açıkçası bende sağım yaparak bakmak kontrol etmek istiyorum veya en kötü sağar öyle veririm diye düşünüyorum yeterki mama kullanmayım . Ama sağım yapmadığım için alışkın değil mi yapın göğüslerim ondan mi az gelir deneyecegim gelmese bile alışana kadar yapacağım
Niloskos DorukArasMoms sut damlasi. Takviye gida olarak geciyor. Icerisindeki her sey dogal. Ben baska bi annenin tavsiyesiyle aldim. Once normal galagtaco kullaniyodum ama neosu daha etkili. Mutlaka arastirin ve alin. Gercekten cok faydasini gordum. Artik sutum kesiliyor dedigim zaman kullanmaya baslamistim galagtacoyu o da iyiydi ama neo olan versiyonu cok daha fazla sut yapti. Emzir sag sutun artar dediklerine bakmayin benim kizim uzerimden inmiyor yine de sutum yetmiyordu. Emzirmek sut uretimi yavasladiysa arttirmiyor bence.
Melankoli DorukArasMoms sagım bebeğin emdiği gibi olmaz. Eninde sonunda mamaya döner bebek😔 Kilo alımıni takip etseniz yeter bence.