Mavi5253 Kızlar doymayan 42 günlük bebek günde iki kere kaka yapar mı ? Mememde gayet huzurlu ama memeden çekince kıyameti koparıyo. 5-6 kere çişini de yapıyo. Mememde uyuyo dalıyo iyice yerine koyuyorum ağlıyo tekrar meme veriyorum bu sefer artık kolum sırtım göğsüm mahvoldu. Ama bazen mememde de ağlamaya başlıyo göğsümü sıkıyorum bakıyorum süt çıkıyo ama
Goksununannesi Mavi5253 canım doymayan bebek kaka yapmaz. Muhtemelen atak haftasındadır, sabırlı olun inşallah geçer en geç 1 haftaya
Hasretkoc Mavi5253 senın kokuna ıhtıyacı vardır doyuyordur 4-5 bez alıyomussun bu yeterlı zaten doydugunu anlamak ıcın sıkıntı etme sadece saaana ıhtıyacı var 🥰
Asafina Mavi5253 gaz dandır canim sütün yetiyordur. Her bebek öyle mama da versen aynısını yapacak. Bol bol emzir sabırlı günler
Narin9 Mavi5253 atak dönemi canım büyük ihtimalle sabret geçer hem küçük daha bebeğin 1 defa da benimki sabaha kadar emmişti
Mavi5253 Goksununannesi Goksununannesi bilmiyorum ya karnına bakıyorum karnına genişlemiş yani tok gibi ama tecrübesizim de her akşam böyle yapıyo
Mavi5253 Msbebek Goksununannesi Hasretkoc Narin9 kızlar ya bugün sağlık ocağına götürdüm kilosunu öğrenmek için hastanede en son 12 gün önce 3700 dü şimdi 3800 çıktı kafayı yicem ya. Sağlık ocağında ki kadın tartılar arası fark olur dedi ama yani bu kadar mı olur ya çok az kilo almış nasıl oluyo ya
Dilbur Doyduğunu çişli bezi belli eder canım kakası değil bence gayet iyi yine için rahat etmesi için doktora danış istersen
Mavi5253 Dilbur ya sezaryen doğum yaptık sütüm baya gel geldi mama kullanıyordum 3 gündür bıraktık mamayı ama gündüzleri gayet sakin doymasa gündüz de doymaz doktora kalsa ver mama bi şey olmaz diyo ama yani hiç bakmadı ki sütüm var mı çocuk nasıl emiyo napıyo direk mama diyo bende sütüm varsa neden ekstra mama veriyim diyorum
Dilbur Mavi5253 sütün varsa Bi kere bile mama verme şuan ben ikinciyi doğurdum göğüs ucum olmadığı için ilkini de emzirememiştim şimdide emziremiyorum inan şuan 15 günlük bebeğim kabız oldu nelerle uğraşıyorum sağıp veriyordum çok iyi gelmişti ama o da zamanla azalıyor anne sütü gibisi yok gerçekten mama en son ihtimal tabi ki lazım olursa vericez mecbur
Mavi5253 2prensannesi06 36 haftalık doğdu 2890 doğdu 2640 a kadar düştü çok düştüğü için doktor mama başlatttı sarılık ilerlemişti çünkü sonra 1. Ayında 3700 oldu işte en son öyleydi şimdi 3 gündür mamayı kestim nasıl şuan bilmiyorum yarın tarttırcam tekrar sonra 3-4 gün sonra tekrar tarttırcam eğer kilo alımı yoksa tekrar mamaya başlıycam. Ama şuan 30 cc mama verdim ama yine durmuyo
Gygy Mavi5253 bizde benzer durumdayız, mamayı azaltarak bırakmaya çalışıcaz ama siz birden mamayı nasıl bıraktınız, bizimki asla uykuya dalamıyo. Bi de mama verince kaç saat uyuyo, benim oğlum mamayla uyursa kesintisiz 2 3 saat uyuyo da merak ettim
Msbebek Mavi5253 canım gazı olunca da emmrk istoyor benimki gazı olursa sürekli emiyo memeden ayrılınca kıyamet kopuyo
Nursing_10 Benim de bebeğim 56 günlük ve gündüzleri gayet sakin oluyor hiç mama vermiyorum emiyor ama akşamları çıldırıyor mama veriyorum teoriniz pek doğru değil açıkçası doymasa gündüz de doymaz dediniz ya ondan dedim
Mavi5253 Nursing_10 mama verince sakinleşiyomu peki duruyo mu yani doğru değildir belki de inanın bilmiyorum ilk çocuğum 🤷♀️
Esmaaaaaaa Benim kızımda öyle idi akşam olsun istemezdim.Çok taktım kafaya acaba doymuyor mu sütüm az mı diye ama 1 ay kontrolünde çok güzeldi kilo alımı içim rahatladı isterseniz evde tartınız varsa önce siz tartılın sonra bebeğinizi kucağına alın tartın aşşa yukarı doğru çıkıyor kilosu ben öyle yapıyorum şimdi hemde kilo aldığını görünce içim rahatlıyor böylelikle stres yapmıyorum kızımda bende daha huzurlu oluyoruz.Tamamen sizi kokunuzu istiyor bence.Emin olun geçiyor hiç stres yapmayın
Mavi5253 Esmaaaaaaa ayy umarım dediğiniz gibi çıkar ya umarım bende bu şekilde deniycem eğer kilo alımı iyiyse manasız devam edicez bakalım 🤷♀️
Zehraonur Mavi5253 aynı durumdan ötürü doymuyor yanlısına düştüm ama doyuyor emın ol ben 2aylık kılo kontrolünde iyiki sürekli emzirmişim dedim kilo alımı gayet güzeldi
Esmaaaaaaa Mavi5253 kilo alımı iyiyse hiç sıkıntı yapmayın öyledir inşallah ilk 3 ay gebeliğin devamı diyor doktorlar bebekler hala anne karnında sanarmış kendini.Ben o dönemde emzirme danışmanı da yardım aldım.Bana akşam gazı vardır demişti belki de gazda vardır altını açın masaj yapın.Umarım en kısa zamanda geçer Sağlıcakla kalın♥️
Mavi5253 Dilbur bende böyle düşünüyorum tabi ki anne sütü yoksa mama vericez karşı değilim ama varken vermek istemiyorum benimki de aynı şekilde kabız oldu mosmor oluyodu ıkınırken fitille yaptırdım nasıl ağlıyordu yavrum ama dün dört kere kakasını yaptı mesela hemde kendi başına gayet sakin sakin anne sütünü alınca düzeni oturdu geri