Cennetkoydum Tad koku kaybi yasayanlar tad alamama nasil oldu yani tatli eksi tadi aliyor muydunuz? Birde beli agriyan oldu mu?
Yorgun-ana Cennetkoydum bende haşa kokunuzla tat gitmedi ama ateş falan oldu şuan negatifim 15 gün oldu geçireli
K-annesi Cennetkoydum koku baya geç geldi bende tat az uz vardı o 1 haftaya toparlandı da koku 2 haftayı buldu bazı hafif kokuları yine alamıyorım sanki
Ecemommy Cennetkoydum ben de çok oldu bel ağrısı eklem ağrısı şuanlık bir tad koku kaybı yok bakalım inş birde o eklenmez. Nasıl süreçle geçti ağrıların kronik Bi rahatsızlığın var mı
EdizinGizemiGizeminEdizi Yorgun-ana nasıl kaptınız virüsü?ben maskesiz asansöre bindim tek başıma ilk defa unuttum dalgınlıkla çıkınca her şeye çok dikkat etmeme rağmen çok korkutuyorum 😔😔
2kizbiroglan Yorgun-ana merhaba bişey soracağım.esim covid karantinası bugün bitti aynı yatakta uyumak istiyo bende haliyle korkuyorum kendisi iyi hiç bir belirtisi kalmadı .siz daha önce geçirmiş siniz fikir alabilirmiyim sizden acaba 🥰
Cennetkoydum K-annesi kokuyu bi alip bi almama oldumu mesala kahve kokluyorum azda olsa aliyorum kokuyu. Corona oldum mu olmafim mi bilemiyorum boyle bisey mi
Cennetkoydum Ecemommy corona oldugumu bilmiyorum test yaptirmadim henuz ama belim cok agriyo kopcak gibi koku bi oluyo bi olmuyo belirtisi mi diye sormustum
K-annesi Cennetkoydum ilk başta koku az da olsa var ama sonra gidiyor baya sıfır koku yemekteki sarımsak kokusunu bile alamıyordum evde yemekpişmemiş gibiydi öyle hissizlik ateş için sirkeli su yapmıştık hiç kokusunu yoktı öyle keskin kokuyu alamadım
YazarAnne Tat koku hiçbir şekilde almıyorsunuz. Keza ekşi tatlıyıda. Belim de çok ağrıdı ben hamileyken geçirdim çünkü. Çok ağır geçirdim çok ağrılarım vardı. Üşütmüş gibiydim aynı zamanda.
Yorgun-ana EdizinGizemiGizeminEdizi ne kötü yazmışım 😂 koku hala yok demek istemiştim eşim getirdi galiba ya o çalışıyor ben evden çalışıyorum ilk o hasta oldu heryere giriyor sağolsun asansörden değildir ya aynı ortam olması gerekiyor
Ecrinbzkrt Cennetkoydum tat koku bır anda gıttı 2gun belim ve parmak uclarım agrımıstı o kadar ekşiyi bıle anlamıyosun catır catır yıyo ınsan sen dusun
zlhaa00 Cennetkoydum eşim pozitif büyük ihtimalle bende pozitifim dünden bu yana belim ağrıyo ayaklarım ağrıyor boğazım çok kötü
EdizinGizemiGizeminEdizi Yorgun-ana bende herkese soruyorum da asansör de yalnız olunca sorun yok diyorlar ama yine de korkuyorum psikolojik man boğaızm açıyor ama yutkunurken değil düşünürken 🙈bol bol zencefil limon tüketiyorum .
Olric11 Cennetkoydum mide bulantısı kusma ateş eklem ağrısı öksürük nefes darlığı 20 gün yattım tad koku kaybı da 2 haftayı buldu hiç bir şeyin tadını kokusunu alamadım. Yavrumun kokusunu alamamak en zoruydu 😞
Yorgun-ana EdizinGizemiGizeminEdizi o kadar stres yapmamak lazım dikkat ettik yine edicez ama nasipten öte köy yok
2kizbiroglan Ahmet19 test yaptirmadik işte hasteneyi aradık yaptırmak istediğimizi söyledik yaptirilmiyor artık dediler bize korkum ondan
EdizinGizemiGizeminEdizi Yorgun-ana oğlumdan ayrı kalma düşüncesi beni korkutuyor😔ya göremezsem ayrı düşersek 😔