kubusss çok doğru zaman zaman ben de bunalıyorum. Bugün tam 3 aylık oldu. Allah kimseyi evladı ile sınamasın. Kalmıyor ki süt 3 gün dolapta durabiliyor ama sürekli bir sirkülasyon var ucu ucuna yetiyor. Bazen benden az çıkıyor bazen o çok içiyor dengeleniyor. Biraz fazla oluyor gibi çok şükür biraz buzluğa koyarım diyorum ağzımda aftlar çıkıyor yemek yiyemiyorum su içemiyorum azalıyor vs derken ucu ucuna yetiyor sütler. Dolapta 90 var mesela uyanınca onu içecek ben yine sağcam sonra onu derken gidiyor. Bazen gece çok uyuyor ben 3 saatte bir sağıyorum yine sabah azaldığı zaman tam yetiyor kafa kafaya yine. Böyle böyle bir haftadır mama vermiyorum. Azalırsa süt 60 anne sütüne 30 mama yapıp koyuyordum en azından mamanın kötü tadını kokusunu almasın diye. Son bir haftadır çok şükür yetiyor süt. Baktın güzel süt var buzluğa koyarsın 3 - 4 ay duruyor. Ben süt ürünleri diyeti yapıyorum bi de o da etkiledi beni bir sürü şey yiyemiyorum. Emiyordu ama kendini doyurmadan uyuyordu koyduğumda uyanıyordu. Gözümü kararttım nasıl olsa pandemi var evdeyiz de vereyim biberonla en azından doyduğunu bilirim dedim. Ne uzun yazmışım :)