Muku Kturna Gaz sancısı olabileceğini sanmıyorum. Eğer sorun gaz olsa gece de aynı şeyi yaşarız diye düşünüyorum fakat ben bunu sadece gündüzleri yaşıyorum ya memede ya ağlıyor gözleri kapalı. İnanın kızımla hiç vakit geçiremiyorum bu hep bu şekilde mi olacak zaten 1.5 ay sonra işe döneceğim :((
Kturna Muku inşallah sorun neyse binan önc geçer Durumu hızlandırmak için doktora git istersen belki bi agrısı acısı vardır İşe yarım gün mü gideceksiniz
Kturna Muku 2 ay yarım gün çalışıp tam maaş alabiliyorsun bilgin olsun En azından biraz daha zaman kalır size
Dk16 Muku ikimiz de yan yana yatıyoruz ben kızıma doğru dönüp üstte kalan göğsümü veriyorum hem daha rahat emiyor hem de uyuyor ve ben de az yoruluyorum
Glitter Muku bebegim neredryse 4 aylik olmak uzere ve hala memede uyuyor. Tabi ki memede uyuyacak en dogal sey bu. Uyku isaretlerini gozlemleyin hemen emzirip uyutun. Uyumasi ne kadar gec olursa o kadar zor dalar uykuya
Muku Glitter ben memede uyumasına razıyım fakat 15 dk sonra uyanıyor ve tekrar meme verince bu döngü gaz problemine sebep oluyor uyuyamayınca da ağlıyor sürekli ne yapmalıyım
Glitter Muku bol bol gaz masaji yapin. Gaz donemi bitecek zaten yakinda. Bebekler sadece acikinca degil karni agriyinca, korkunca, huzur istediklerinde memede olmak isterler. Suan annesinden ve memesinden baska birsey bilmiyor, cok normal
Kturna Muku özel sektöre geçerli bu zaten yarım gün gidiyorsun yarısını iş yeri diğer yarısını devlet veriyor iki ay geçerli
elham Muku uykusu oldugu için uyumak istedigi için. Bizim bebek de hala öyle. Uyumak istediği zaman gozlerini acmadan ağlıyor. Uyut beni diyor kısaca 😍
Muku elham çok şükür gece uyuyor ama gündüz hep ağlıyor meme dışında asla uyumuyor ve memede en fazla 40 dk uyuyor 😒 siz nasıl bir yol izliyorsunuz
elham Muku gece gündüz ayrimi yapabiliyor ya gündüz aydinlik diye uyuyamiyordur o da.uyuyacagi zaman perdeyi karartabilirseniz uyur.ya da biraz gözünü kapatın eminim o yüzden. Bizim bebek de oyleydi.biraz gece gunduz duzeni oluşturana kadar yardim edin ona o sekilde. Sesi de aliyor bazi bebekler biraz sessizlik de saglayin.bizimki de dahil bazi bebekler dogdugundan beri biliyor öyle seyleri🤷♀️