Zynp26- Kızlar geçen günde böyle post okumuş tum kasıkta bebek tekme atar gibi artık siniri mi bozmaya başladı
Mom088 Zynp26- gazdır canım o . Yeni doğum yaptıysanız bi süre böyle hissetmeniz normal iç organları yerlerini alıyor
MomsEliz Zynp26- benimde oluyor arada hatta 6 aylık kızım var ailecek karantinadayız ve karantinaya girdiğimizden beri midem bulanıyor kasıkta hareketler adet te görmüyorum henüz ay aklıma kötü şeyler geliyor
Tumes Zynp26- dogumdan sonra bndede oluyro rahimle alakiymis sormuştum 22 ay oldu arasa oluyor danki bebek var
basaktpe12 Zynp26- bebeğin tekme atması için 5aylık olması lazım ve senin 5aydır adet görmemen ve belirtilerin olması lazım ben 4aylık hamileyim neredeyse hiç hareket yok
Zynp26- MomsEliz ben adet oldum doğumdan sonra hemen ya gerçekten Piskolojim bozuldu sinirim bozuluyor oturunca hissediyorum bazen sık bazen az oluyo
Mom088 Zynp26- bende olmuyor da çok nadir reglime bi iki gün kala ve reglim bittiğinde kasıklarımda hareketlilik hissediyorum normal olduğu söylenmişti
MomsEliz Zynp26- ya ondan çok korkuyorum ama korunuyorum da imkansız gibi bişi. Ama 3-4 gündür düşünmekten kafayı yicem. Karantinadayım test te alamıyorum. Psikolojik diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum.
MomsEliz Zynp26- Eşim pozitif ben de temaslısı olduğum İçin karantinadayız onun yarın bitiyor. Çok şükür bize bulaşmadı çok dikkat ettim. Stres yaptığım İÇİN mi oluyor diye düşünüyorum bende
Tazeannezehra MomsEliz valla aynı korkulaeir ben de yaşadım resmen içim atiyo hareket adet olınca anladm bebek yok😄😄
MomsEliz Tazeannezehra ah bende bi olsam kurtulsam doğum yaptıktan sonra 65 gün hiç oldu sonra 2 gün durdu sonra adet oldum sonra 1 hafta olmadım tekrar oldum 2 gün sonra bi daha da olmadım kızım 5 ay 23 günlük
MomsEliz Zynp26- Zynp26- valla post açmayı düşünüyordum yaşayan vardır belki diye kendi kendimi yedim kaç gündür kimseye de bişi diyemiyorum 😬