Zamira MelikeKrnz dp nin çamterapentin özlü şampuanı var al canım saçlar için cok iyi. Eğer bulamazsan aktardan çam terabentin yağı al şampuana damaltılıyo çok hızlı saç uzatıyor
Zamira MelikeKrnz birde emziren anneler vitamin eksikliği olanlar tırnakları saçları kırılıp dökülenler için bu çok aşırı iyi kimi görsem öneririm https://ty.gl/q8esc3o
BademsMam sariKizim_akKizim saçlarınızda boya varsa kullanmanız gerek. Boya yoksa kullanmaya gerek yok. Sadece bu şampuanı kullanmanız gerek başka şeyler kullanmamanız gerek
BademsMam Saryalorin 2 ayda hafif etki etmeye başladı. 1 kutusunu bitirmeniz gerek etkiye başlaması için. 5 ay oldu kullanalı hala kullanıyorum şuandada hiç dökülmüyor
BademsMam Saryalorin 1 ay çok az bir zaman. Sihirli değnek değil sonuçta 🤣 ama etkisini gösterir 1 aya merak etmeyin. Devamlı kullanın birde başka şampuan falan sürmeyin saçınıza
2prenses1anne MelikeKrnz ne yaparsanız yapın bir süre dökülüyor ben kısacık kestim daha az dökülüyor hormonlarla alakalı bir durum diye duymuştum ama ne kadar doğrudur bilemiyorum
Trilaylay Masev ben kullandım hem kepek yaptı hemde hiç bi faydasını görmedim boşuna o kadar para vermeyin bence.
Babylover23 MelikeKrnz denemediğim şey kalmadı saçlarım müthiş gürleşip güzelleşmişti 4. Aydan sonra avuç avuç dökülmeye başladı vitaminlerime başladım tekrar ama durmuyor 😭😭😭
DurikoMom MelikeKrnz Uykusuzluk çok etkiliyo vitamin eksikliği yoksa hangi şampuanı denersen dene bi faydası yok
HandeNil MelikeKrnz canım benimde öyleydi avuçlar dolusu dökülüyordu şuan azaldı ben urban biotin cafein içeren bi şampuan ve kremi var onu kullandım çok iyi geldi grafikten almıştım tavsiye ederim
Ensar-mami dilay12 zeytinyağı ve yumurta sarısı bunu nasıl kullanıyorsunuz . Maske niyetine bekletiyorsunuz süresi ne kadar
Aydanyirtici MelikeKrnz halalles şampuanıni önerebilirim. Saçınızın tipine göre bi set secebilirsiniz
BademsMam Saryalorin ben 2 aylık bir kullanımdan sonra etkisini görmeye başladım. 5 aydır kullanıyorum şuandada hiç dökülmüyor