Sinemisssss Hıpp kullanıyorum ve özellikle son 10 gündür 1 buçuk saatte bir 90 cc yiyor sürekli açıkıyor kızım 90 dan fazlasını da içmez tam uyucak yine açıkıyor bir fikri olan varda lütfen yardımcı olsun
yaseminoztrk Sinemisssss benim bebeğim de 2 ay 13 günlük 1.30 2 saatte bir içiyor 70 80 anca içirebiliyorum fazlasını almıyor sizin bebeğiniz kaç aylık
Sevda599 Sinemisssss bebelac gold kullanabilirisn canm hem tok tutuyor hemde kılo alımı cok cok iyi gidiyor
seleno Sinemisssss bizde hipp kullanıyorduk aynı sorun bizde de oldu sonra SMA ya geçtik memnunuz canım tabi bunlar deneme yanılma işi birazda
yaseminoztrk Sinemisssss normalde 2 aydan sonra 120 falan içip 3 4 saat acıkmaması gerekiyormuş sanırım. Bugün birisi bana aptamil conformil önerdi denemedim ama tok tutuyormuş sanırım
Daphnemom Golden Goat ve Bebelac Gold kullandım ikisi de tok tutuyor. Özellikle Bebelaca geçtiğimizden beri daha çok tok kalıyor 4 ay 23 günlük
Daphnemom yaseminoztrk aptamil comformil gazlı bebeklere veriliyormuş. 3 aylıkken 120 içer 3-4 saat dururdu 4e doğru 150 ml içip 4-5 saat geçirmeye başladı şimdi yine 100 civarı içiyor 3-4 saatte 1 ama bu aralıklarda açık büfe istediği kadar emiyor beni.
yaseminoztrk Daphnemom öyle mi bilmiyordum bebeğim de çok gazlı aslında smilac denedim kabız oldu çok acı çekti o yüzden değiştirmeye çok korkuyorum
Mehtapguness Bizimde bebelac gold 4 ay 18 günlük bebeğim tokluğunada kilosunada gelişimide çok güzel tavsiye ederiz -
KUMSAL2020 Mehtapguness Merhaba kaç ölçek veriyorsunuz acaba bende kullanıyorum ama genetikmi bilemedim herşeyi güzel ama sanki kilo almıyor Kaç ölçek veriyosunuz şuanda mama arayışına girmiştim bende 🤣
Mehtapguness KUMSAL2020 merhaba 😊 şuan kızım 5 buçuk aylık 4 ölçek ama sadece gece uyumadan önce bir de sabah uyandığında veriyorum çünki emiyo kıyamadım tamamen mama vermeye 4 kilo 125 gr doğdu şuanda 8 buçuk kiloda ne demek
KUMSAL2020 Mehtapguness Teşeekkür ederim sütünüz bitene kadar tabiki verin ben çoğunlukla mamaya döndüm şuan 2 numaraya geçmeye az kaldı bakalım içerik değişiyomuş sanırrım numaralarda bakalım o zaman ne veririm
Mehtapguness KUMSAL2020 birde şuanda için ce doyduğuna eminim çünki hemen uyuyor için ce 😊 maşallah göbişimiz şişiyor
KUMSAL2020 Mehtapguness 2 numarasında balık yağı yok deniyor o yüzden markayı değişmeyi düşündüm ama bakalım