Nursing_10 Bende sezeryan doğum yaptım ve benim kız erken geldi. Doğduğu gün ilk sütüm geldi, ucu olmamasına rağmen çok güzel emdi. Ama sonraki gece hiç sütüm gelmedi hastane inledi ağlamasından. Hemşireler mama verdi. Taburcu olurken sordum ‘Aptamil Prematil’vermişler. Eve geçerken bende aldım. Taburcu olmadan önce gelen çocuk doktoru meme ver doymazsa ağlarsa 30 cc mama ver peşinden demişti. Eve geçincede bu şekilde besledim bir süre (ne kadar sürdü inanın hatırlamıyorum). Yaşadığım şehirde çok sevilen ve iyi olan bir çocuk profesörüne götürüyorum kızımı. Büyüdükçe cc artırdı. 3500 kg geçincede Aptamil 1’e geçtik. Şu an 4 aylık kızım ve malesef sütüm gün geçtikçe azaldı. Emziriyorum, 1 saat sonra galan 120 cc mama veriyorum. Bu şekilde devam ediyoruz işte. Şu an 5 kg kızım. Aptamil mama içeriği ile ilgili dedikleriniz kafamı bulandırdı🤨 Doktorumuz onu önerdi ama bir sonraki randevumuzda soracağım. Birde Aptamil’in tadına alışmışken başka marka mama yiyebildi mi bebeğiniz onu merak ettim..