Fadimeemre Persembe gunu 6 aylik asimizi olcaz ates falan yapiyormu, kac asi oluyo, varmi yakinda yaptiran, bide asidan sonra banyo yaptirabiliyomuyuz ki varmi bilen ?
birboncukannesiiii Fadimeemre 2.ayında ateş yapmadıysa 6.ayda yapmaz. Ama yaptıysa ateş ihtimali var.
Berrinyr Fadimeemre bizim ateşimiz olmadı şükür sadece azıcık huzursuz oldu.kizim 6 aylık benimde.3asi yapıldı iki bacak bir ağızdan damla ama benimde aklıma takılan bişe var ki bı adınız var kpa onu vurmamislar e nabizdan baktım üçü yeşil biri kırmızı..arıyorum cevap veren yok sağlık ocağında
esracanlier 7 aylığız şuan 6 aylık aşısı bizde ateş yapmadı problemsiz atlattık. Sonra ki aşısı haziranda.
Fadimeemre esracanlier insallah yapmaz ates 😊daha onceden hic olmadi ates sorunumuz ama bunu bilemedim
BonmBonm Bizim de iki haftamız kaldı. Toplam 4 aşıymış. Banyo sadece verem aşısı için geçerliymiş yani banyoda sıkıntı yok dediler. Ama özel doktorumuz sonuçta minik de olsa açık bir delik var bir gün beklemenizi öneririm her aşıdan sonra demişti. Ateş yapabilir dediler
Fadimeemre BonmBonm anladim bende annemle banyo yaptiriyodum genelde o gun gelebilcek sdece sonrasi malum yasaklar var
Tuubakoc Fadimeemre evet rota aşısı ücretli ağızdan yapılıyo ama 6ncı ayda olan devlet aşısında da ağızdan verilen bi aşı var
Mother_54 Fadimeemre hayır değil rotavirüsü aşısı ücretli oda isteğe bağlı hstanlerde yaptırıyolar isteyenler
Asyam20 Dün yaptırdım canım hepatit b karma ve çocuk felci aşısı olacak 2 aşı bacaktan çocuk felci aşısı ağızdan yapılıyor. Aşı sonrası ateş geçmişi varsa olabiliyormuş ama genelde olmuyormuş. Biz de olmadı çok şükür. Banyoda yaptırabilirsin. Verem aşısı sonrası banyo yasağı var sadece. Şimdiden kuzuya şifa olsun inşallah ☺️
Tuubakoc Berrinyr aynı sorunu bugün biz yaşadık e nabızdan bakıyorum kpa yapılmamış aşı yapılırken özellikle sordum 4 aşı değil mi diye hayır 3 dediler bende bilemedim🤷🏻♀️
Berrinyr Fadimeemre banyoda yaptırdım ertesi gün. Zaten aşıya gitmeden her zaman bir gün önce banyosunu yaptırirrim araya iki günde girse bişe olmuyo.
Berrinyr Tuubakoc ben aricam yada gidicem tekrar bilgide vermiyorlar yapilmiyosa kaldırıldıysa yada 12ayda ikisi bir vurulcaksa söyle bilgi verin yani..burda 4 aşı vurulan bebekler de var çünkü.
Fadimeemre Tuubakoc anladim. Bende agizdan yazilinca rota sandim ona gore para gotururdum yaninda. Devlet yapiyosa gerek yok
Ebruatktrk Benimde farklı bir sorum var kızlar bizim aşı günümüz 7 Mayıs o tarihte yasaklar oluyor izinli oluruz di mi 🤔
Fadimeemre Ebruatktrk bilgim yok ama siz arayin aile hekimini bence cnki bizimde normalde cuma gunu ama ben yasak diye erken gelcem dediim oyle yap dedi ebemiz bi gun oncesi fark etmez tabi sizin cokmus sormakta fayda var
yiyidom Fadimeemre biz dün olduk 2 taneydi aşı iki bacaktan bizde ateş huzursuzluk yapmadı. Hemşire yapabilir demişti ama şükür olmadı yani bebekten bebeğe değişir sanırım
Papatyass Fadimeemre biz geçen hafta olduk ateş olmadı çok şükür 🤲🏻 diğerleriyle ilgili de bir şey denediler ertesi gün yıkadım ben