Annem42 Bugün itibari ile sallamadan uyuyor artık benim minik kızım uyku egitimi başarı ile sona ermiştir Allahın izniyle pes etmedim oruç oruç başardım korktugum gibi olmadı cok kolay oldu masallah benim kızıma 😍varsa sorularınız soraabilirsiniz kızlar
Perilla Annem42 Önerileriniz detayli anlatir misiniz şu ara aşiri zor uyutuyorum net 2 saat salliyorum 😭
Mehtapakgl Annem42 bacım sen en iyisi bir post aç baştan sonra ne yaptıysan yaz. Bari bizlerde sana dua ederiz. Şimdiden allah razı olsun
Annem42 semaahmet cok güzel tam vakti şimdi canım önemli olan karnının tok oldugundan emin olmalısın ve uykusu iyice gelmiş olmalı ki kolay olsun besigine veya nereye yatrmk istyrsn yan cevirip poposuna vururak pış pış demen yeterli hemen pes etme uyumak istemyebilir aglayınca kucagına al sakınlstr sustuğu an tekrar yatırıp pışpışla bu şekilde devam et insallah kolay olur
Kursad_1201 Şurada bekliyim biz de sallamadan uyumuyoruz, ve ayağımdan indirdiğim an uyanıyor. Bu aralar sallasam da uyumamak için direniyor ve çok ağlıyor 🤦🏻♀️ Çok yıprandım önerilerinizi aç kurt gibi bekliyorum
Annem42 Mehtapakgl yazdım canım diger arkadslra oku insallh faydası olur cümlemzdn razı olsun insallah
Annem42 hanasil bizim cok kolay oldu bugun karar verdim ve hemen alıstı canım. Karnının tok oldugundan emin oldum ve uykusu iyice gelmişti beşigine yatırıp hafif hafif poposuna vururak pış pış dedim agladı basta kucagıma alıp sakinlstrdm tekrar aynı işlemi uyguladm ve uyudu sok oldum masallah cok verimli bi uyku oldu hemse 3 4saate yakın uyudu
Asafeymeninannesi Annem42 Sorulacak olan tek soru nasıl başardığınızı anlatır mısınız olacak 😌 Toplu halde bekleyelim o vakit
Elaa3 Bizde 5 aylığız kolik bi bebekti tabii alıştı sallamaya 😒deneyeceğim yönteminizi inşallah olur🙏
Annem42 Elaa3 gaz sorunu biraz olsn hafiflediyse hemen basla ama daha bitmedyse gazı 6aylıgı bekle derim canım
Annem42 Elifim61 insallah canım gercktn sallamak cok kötü bişey salladıgına degse bide yanmaycm ama bizimki yarım saat anca uyurdu ona ragmen