Seda_yazar Merhaba sevgili anneler bugün eline çorba döküldü ve biraz yandı hametan sürdüm ama fito krem iyi geliyor diye duydum ama 15 aylık bir kızım var ellerinizden öper ve emiyor acaba emzirirken fito krem kullanan anneler varmı
leynanin_pembemantosuu Seda_yazar ben kullandım hiçbir sorunda yaşamadım emzirirken göğüs ucu çatlağım vardı kanıcak kadar kötüydü bayağı kullandım
elifiii Seda_yazar evde tahin varsa üstünde biriken yagdan az az sürebilirsiniz. Fito merhem de iyi bir merhemdir ikisini bir arada sürebilirsiniz.
Melekkizimmzeynep Seda_yazar bana da dikişler için vermişti doktor iyileştirici özelliği yüksek olduğu için
Seda_yazar Deletedmom5284 çok geçmiş olsun sizede doktor verdiğine göre sıkımtı olmaz demekki teşekkür ederm🙏
Cemrex Seda_yazar Geçmiş olsun göğüs ucuns dr vermisti bebek emebilir sorun olmaz demisti yikamistim yinede ama demekki sakıncası yokmuş 🌸
Deletedmom5284 Seda_yazar bende okudum öyle sürdüm canım çok sürme biraz sür, yumurta akıda iyi geliyor onu sürebilirsin yoğurt falan sür
Melekkizimmzeynep Seda_yazar göğsüne de kullanabilirsin cnm çatlak varsa yara yada kabuk varsa kırmızı kantaron yağı sür gece yatarken sabaha göğsün pamuk gibi iyileşmiş olur ama emzirmeden mutlaka yıka göğsünü
Seda_yazar Deletedmom5284 ilk yoğurt sürdüm hararetini aldı buz koydum sonra alev alev yandı evde hametan vardı onu sürdüm kızarıklığını aldı baya bi fitoyu duyunca bir sorayım dedim