Niles006 Kızlar merhaba oğlum 4 aylık ek gıdaya başlamak istiyorum meyve olarak pure olarak neler verebilirim 4 aylık ek gıdaya baslayan var mi
Mom0976 Niles006 biz 4.5 aylık başlamıştık BLW yaptık. Önce yoğurt. Sonrasında sebzelerle başladım. Arada meyve tadımı karıştırdım. 3 gün kuralıyla ilerledik alerji olasılığını göz önünde bulundurarak 🥑
Srplylmz Niles006 ozmn canım öncelgin yogurt olmalı ama sen püre vermemek istersen elma armut havuc 3 kuralı yararak verebilirsin
Muverrih Niles006 4 aylık çok erken değilmi biz mama kullandığımız için doktor en erken 5 buçuk ayında başlattı 🤷
MutluMommy Niles006 siz yinede bi doktora sorun ztn ömür boyu yiyecekler yemek önemli olan mama veya anne sütü 🌼
Mom0976 Niles006 yani 4 ay erken olabilir. Bebeğiniz istekli mi? Benimki istekliydi o yüzden 4 ay 20 günlükken başlamıştım
Niles006 Mom0976 istekli canım yemek istiyor aslında benim başlamak istemem deki amaç fazla emmek istemiyor Mamayida yemiyor ek gıdaya yavaş yavas başlıyim dedim bende
Srplylmz Niles006 bende basladım 4 aylıkken yogurt elma muz armut havuç püreleri den 3 kuralı yapıp cok sukur bişy olamadı simdi kızım 7 aylık hersey yiyor cok şükür
Niles006 Muverrih benimki ne mama nede anne sütü doğru düzgün yiyor o yüzden çok kilo kaybetmesin diye yavaş yavaş başlamak istiyorum
Srplylmz Niles006 3 gün kuralı yani elma püresini 3 gün verıyorsun ayrı Bi sekile alerjisi veye Bi yan etkisi varmı dıye 3 gun snra belli olur canm ayrı ayrı verıceksin 3 gun kuralı o