Eymenduygy Gokce1504 Bol bol emsin minicik daha 🤗 hepimiz öyleydik öyle büyüyecek emsin doya doya ❤️🥰
MutluMommy Gokce1504 3 ay yapışık geziliyo ztn tadını çıkar canım bu hallerinin çişli bezi çıkıyosa 4-5 kez doyuyordur🤌🏻🌼
Gokce1504 Eymenduygy öyle dimi normaliz yani😅 bazen yine de doymadı mı diye sağdığım sütümü veriyorum yine içiyor anlamıyorum🤷♀️
Busra0102 Eymenduygy canım bizde öyledik 2 ayına kadar şimdi 2 ay 27 günlük uyuduğu zaman saat başı emiyor uyanık olduğu zaman 25 dakikada bir 5 dakika emiyor geri oyuma dönüyor uykusu geldiği zaman tam doyuruyor karnını 🙂🙂
Eymenduygy Gokce1504 ne zaman ağlarsa emzirmelisin gayet normal 🥰 hayatın memede yaşam ilk bir iki ay 🤣❤️
Eymenduygy Gokce1504 bizde koliktik 4. Aya kadar neredeyse 5.5 aylık oldu şimdi 🥰 öyle de böyle de büyüyorlar ☺️ Gaz sorunu başlamış olabilir doktoru ile görüşürsen gaz damlası önerir probiyotik ile birlikte 🤗
Sonsuzmutluluk Gokce1504 doyuyordur merka etmeyin ilk iki ay öyle sonra saat aralığı 2.3.4 saati buluyo.sadece emme refleksini bildikleri için öyleler acıksa üşüşe korksa susasa gazı olsa hep emmek istiyolar çünkü sadece bildikleri emmek.aylık kilo takibinden doyduğu belli olur günlük çişli kakalı bezdende belli olur.istediği kadar dursun memede annesi 5.5 aylık kızım 5 dakka emiyo bırakıyo
Gokce1504 Sonsuzmutluluk çişi güzel ama kaka 3 gün oldu yine yapmıyor. Doktor anne sütüyle beslendi için normal dedi 🤷♀️
Eymenduygy Sonsuzmutluluk ya oğlum sınırın üstünde 6 yı bekleyin dedi doktorumuz. Ama tabii ben doktora gitmeden yoğurt havuç kabak tadımını yapmıştım bi şey demedi ama kg az ya da mama alan bebeklere erken başlatıyorlar. Sadece yoğurt veriyorum 2 3 mama kaşığı günde suan. Bize ters bi şey demedi çünkü çok yeme isteği vardı. Hala var. Sizde bir doktora sorun ister. Bazı doktorlar karşı 6 dan önce yurtdışında 4 aydan başlıyorlar diye bazı doktorlar öneriyor falan karışık biraz o yüzden 🤷🏼♀️ Her bebek ve gelişimi farklıdır ❤️
Sonsuzmutluluk Eymenduygy bizimde gelişiminde sıkıntı olmadığı için 6.ayı bekle dedi doktoru 5 aylık muayenesinde bugün tam 5 ay 15 günlük ufaktan tattırayım diyorum havuç patates kabak gibi. Suda veriyor musunuz
Eymenduygy Sonsuzmutluluk ilk yoğurt verdim 3 gün inek, 3 gün keçi verdim, havuç 3 gün kabak 1. Günde alerji yaptı o yüzden vermedim kabak. Alerji yapıyormuş çekirdekli sebzeler. Bilgin olsun patates vereceğim biraz ara verdim. Çok az suda veriyorum sabahları. 6. Aya kadar bunlarla devam edeceğim yoğurt verebilirsin dedi kendi mayaladığın.
Sonsuzmutluluk Eymenduygy bizim süt alerjimiz vardı ben diyetteydim açıyorum diyetimi yoğurt sebzeler meyvelerden sonra en son deneyeceğim.teşekkür ederim sağolun 🤗
ENA Sütün yeterliyse doyuyordur. O şimdi bambaşka bir gezegenden geldi diye düşün ve tanıdığı bildiği sadece sensin, senin tenin, o yüzden sana yakın olmak istiyor. Emmek bahane bazen, bunu zaman geçtikçe çok iyi anlayacaksın❤
Sonsuzmutluluk Gokce1504 evet 10 güne kadar normal kabul ediyo doktorlar anne sütüyle beslenen bebeklerde keyfi yerindeyse sorun değil.çişli bezi yeterliyse sıkıntı etmeyin önemli olan çişli bezi zaten doktorlar onu baz alıyor