Tortilla Birbebek34 doktorum yaptırmamamı soyledı cunku ılerde bu ası varmıs 9.aydakı ası gereksızmıs
Demet_k Birbebek34 var çünkü hemşire kartımıza yazdı. Ama bi arkdaşımın çocuğuda aynı ay fakat ona gel dememiş hemşire. Sanırım bu aşı ilerde de yapılan bi aşı
Birbebek34 Tortilla ya bize de bişey demediler normalde aralardı acaba yaptırmayalım diye mi haber vermediler🤔
Gulistanikra Sağlık ocağında bugün yaptılar canım kkk aşısı ama Happy Kids aşı takviminde 9.ay aşısı görünmüyor 6.aydan sonra 12.ayda görünüyor
Birbebek34 Gulistanikra aa bak simdi hatırladım galiba ebe 1 yaşında aşı var demisti ya emin olmak icin bi yine arıyayım ama 1 yaşında da yapılıyorsa şimdi yaptırmam🤷♀️
Birbebek34 Demet_k evet sanırım öyle yani simdi hatırladım 1 yaşında aşı var demişti ama aşı kartını kaybettim bulsam bakıcam
Bilgemmm Birbebek34 bizde şuan 9. Aydayız ama sağlık ocakların yarısı yapıyor yarısı yapmıyor ikiye bölünmüş durumdalar 🤷♀️ Bizim sağlık ocağı yapmıyor anlamış değilim doğrusu 🤷♀️
Birbebek34 Bilgemmm sanırım bizim de yapmayacaklat 1 yaşında gel demişti şimdi hatırladım ama neden fikirler ikiye ayrıldı 🤔
Nik_mik_yok Birbebek34 evet var ama bize yapılmadı. Ellerinde aşı yokmuş. 1 yaşında yapıldı o aşı, olmasa da sorun değil dedi ebemiz 🤷♀️
Birbebek34 Nik_mik_yok evet bazılarına 9 ayda yapılıyor bazı sağlık ocakalrı da 1 yaşında yapıyor muş sanırım bize de 1 yaşında yaparlar🤷♀️
rike-nile-aro Normal olarak 12. Ayda yapılan bir aşı fakat, ülkemizde aşısız suriyeli göçmen vs çocuklar olduğu için kızamık vakaları artmış. Sağlık bakanlığı da erkene alıp 9. Ay kapsamına dahil etmiş.
Birbebek34 rike-nile-aro hmm anladım olabilir ama bazı bebeklere 1 yaşında yapıyorlar bizi de aramadıklarına göre 1 yaşında yaparlar🤷♀️
Gulistanikra Birbebek34 canım galiba bu aşı 2 doz 12 ay 18 ay bide 1. Sınıf pekiştirme olarak ama bize bugün yaptılar 9 aylığız