Feyzza Aslan-123 araklar 40. Haftaya göre hesaplanıyor arkadaşın ikizleri var sanırım ee ikizler 40 ulaşmıyorlar ya ondan belki onun ki farklı olabilir biz 40 doğduk bizim atağımıza 13 kaldı bitiyor inşallah en uzun ataktı elhamdulillah geçiyor
Feyzza [silindi] canım benim ikizlerin var dimi kaçıncı hafta da doğdular ataklar 40 haftdan itibaren hesaplanıyor ya ondan belki uzun sürmüştür sizinkiler ikizler malum erken doğarlar
Aslan-123 [silindi] masaAllah size ya 2 bebekle uğraşmak zor olsa gerek Allah yardimciniz olsn güzel anne🤗
Feyzza Aslan-123 inşallah Canım bizim de az kaldı ataklarımıza inşallah bitsin bakıcm değişiklik var mı yok mu
[silindi] Aslan-123 Allah razı olsun canım 2+ikiz annesiyim iki tanede 8 ve 5 yaşında çocuğum var zor olsada güzel bir duygu🥰
NilMira hosgeldinbebegim1 24 saatte 5 öğün yaklaşık 5 saatte bir yapıyor zaten siz 3 saatte 1 mi yapıyorsunuz
hosgeldinbebegim1 NilMira Gece vermiyorum uyuyor uyanmıyor. 7-11-14-17-21 arasında veriyorum. Birer saat oynayabiliyor arası saatlerin.