Merhaba güzel anneler
beni uzun süredir rahatsız eden bir durum var sizlerin de fikrini sormak istiyorum.
Toplumumuzda özellikle kadına yönelik şiddet kınanırken, kampanyalar, yürüyüşler vs yapılırken tv ekranlarında, tiktok- İnstagram videolarında tam tersi bir durum söz konusu. Özellikle tv de kadın; ezilen, hor görülen, onu yönlendirecek bir otoriteye ( anne, baba, eş vs) ihtiyaç duyan, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalan, aldatan kötü kadın ya da aldatılan saf kadın olan, kimi zaman para için her şeyi yapan ahlaksız kadın kimi zaman ise saf aptal aşık. Tüm ekranlarda bize bu kadar zavallı bir kadın profili yansıtılırken biz toplumuzda var olan şiddeti, cinayeti, tavizi, tecavüzü nasıl önleyeceğiz. Sırf daha fazla izlenebilmek için bu yollara başvuran insanların toplumda yol açtığı yıkıma kim dur diyecek. Bir anne olarak her taraftan kuşatıldığımız toplumda nasıl temiz çocuklar yetiştireceğimizin endişesini yaşıyorum. Bu konuda fikri önerisi olan var mı? Şikayet edebileceğimiz kurum kuruluş var mı?