Mom88 6 buçuk aylık oğlum gece 6 kere falan uyanıyor emmeye sabah 6 da uyaniyo sonra çok zor uyuyo 😑😑
Mom88 Sezenaksukarademir valla beni de böyle sallasalar keyiften uykum kaçar bunlar da haklı biyöne 😁😁
Mimarhanim Sezenaksukarademir aynı benim kızım 😅 sabah altı buçuk olmadan uyandı hala gram uyku yok gözünde 😅
Sezenaksukarademir Mom88 ya hahaha, ben öyle ayağımda delicesine sallamıyorum. Omzuma yatıyor. Dizimle destekliyorum dizimi yavaşça sarsıyorum öyle uyuyor 😂
Mina_momy 8 buçuk aylık kızım, öldüm resmen ya neden böyle yapıyor bu bebe anlamadım gitti ya . Bi bebek nasıl 24 saatte 6 7 saat uykuyla durur anlamıyorum ki nerde yanlış yapıyorum kafayı yicem ya
Mom88 Mina_momy valla ben de akşama kadar kendi inadimla uyutmaya çalışıyorum ona kalsa ööyle bitkinn bitkin durur karşımda uyumaz
Mom88 Tuba 😅😅 ayy iki tane oldmu zor ben uytym yatağa geçiyorum başlıyo inlemeye sanki bana inat yapiyo
Mom88 papatyaaaaa kizz annesi daha 2 aydır ne yiyecek yavrucak 😁😁 büyüsün de dersin o aylar hiçbişey degilmis
NoyanDora Bizde emerken uyumayı seviyoruz tam daldı diyip memeden çekiyorum, açıyor gözleri… emzik niyetine kullanıyor sıpa beni 😴🤣 daha 37 günlük 🥰🙈