Ebrudmrgl Cicegi_brn ben sabah kalkinca veriyorm doktor ac tok bisey demedi ama kusma huyu varsa ac ya da beslendikten yarim saat sonra verirsin olmadi
Ates_mami Cicegi_brn fark etmiyor. Aklıma ne zaman gelirse. Sadece vereceğim zaman son 1.2 saat içinde süt veya süt ürünleri yememişse veriyorum. Verdikten sonra da buna dikkat ediyorum o kadar
lingolingo Cicegi_brn ogleden onceki emisten sonra veriyorum eczci kahvaltisindan sonra verin dedi ☺️
Ozlemay bende tam bu ilacı sürecektim biz 1 aylığız devletin verdiği hakkında farklı söylemler olunca kullanmadım ocean marka temiz içerikli diye onu alacağım da 1 aylık bebek için 400 mü 600 olan mı kullanılmalı acaba? 1 damla mi vereceğim
Cicegi_brn Ozlemay öncelikle benim sordugum demir vitamini canım Ocean nin demire 4 aylık tan sonra başlıyorsun ama d vitamini de bir fıs yeterli olacaktır her ıkisinde de Oceani tercih ettim ben şuan 400 ml kullanman gerek
Cicegi_brn Ebrudmrgl Ates_mami Emzirdikten sonra verdim tadını çok sevdi yalaya yalaya içti yavrum 😂😅
Kivi 3 damla yada 1 fıs kullanıyoruz. Sabah vermeye çalışıyorum, eğer 12’yi geçirdiysek vermiyorum. Uyku düzenini etkiliyormuş diye duymuştum. Değerimizde iyi maşallah. 🙏