Cicegi_brn 4.5 aylık olduk devletin verdiğini kullanmak istemedim burada bi takım şikayetler okuyunca Ocean markayı tercih ettik lakin kaç damla danlatacagiz kutunun üstünde 1 ve 4 yaş arası diyince takıldım 😕
MrvUras Cicegi_brn Kilosuna göre demişti doktorumuz, her kilo için 1 damla. Bizi 6.ayda 7 damlayla başlattı.
Baby_Mila Cicegi_brn kilo başı bir damla verecekseniz birde kan ilacında 4 yaş ve üzeri yazar hepsinde takılmayın bebeklerde kullanılabiliyor
incitanemmm Gamzee42 bir damla cok az degil mi demir eksikligi cikabilir sonra. Bizde ocean kullaniyoruz 4.5 ayliktan beri simdi 8 aylik kilo basina bir damla seklinde verdik ona ragmen dusuk cikti kan tahlilinde demiri. Doktor 10 damlaya cikardi yani 1 damla yetersiz gelir muhtemelen bilginiz olsun
Gamzee42 Cicegi_brn 3 ay 27 günlük bizde 3 damla veriyorduk üzerinde 4 yaş yazdığı için 1 vermeye başlamıştık artık 3 verebilirim bende tereddüt etmiştim önce
Cicegi_brn Baby_Mila aaDaa CanMat Gamzee42 Tesekkur ediyorum kızlar bebegim 7 kg, 7 damla vereceğim anladigim kadarıyla hayırlı geceleriniz, huzurlu uykularınız olsun inşallah 👶🏻🙏🏻
prensinveannesininguncesi Cicegi_brn bize de doktorumuz ocean 400 ml önerdi 3 damla damlat 1 yaşına kadar dedi
CanMat 0,5 ml kullanıyoruz en başından beri sanırım o da 10 damlaya falan tekabül ediyor . 6 aylık olduk şu an bugün doktor kontrolümüz var miktarda değişiklik yapar mı bilemiyorum .